Szívem szerint hordanék maszkot olyan helyeken ahol sokan vannak (tömegközlekedés, belváros), de tartok tőle, hogy hülyének néznének. Tényleg annak néznének?
Figyelt kérdés
Ne hordjak inkább maszkot?2021. júl. 7. 04:08
31/32 anonim válasza:
Belvárosban csak akkor, ha tömeg van, boltban viszont mindig rajtam van.
Beszólást érte nem kaptam, de elég ijedt tekintettel méregettek páran, mert velünk ellentétben én viseltem maszkot.. Igazából nem izgat, viszont már egyre többen kezdtek újra maszkot használni felénk.
32/32 anonim válasza:
Szerintem nem néznek hülyének. Amióta már nem kell maszk, voltam tömegközlekedésen, a többségen nem volt, 1-2 emberen volt, a kutya nem foglalkozott vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!