26 évesen irigylem a 18-20 éveseket, hogy ők még olyan fiatalok én meg mindjárt 30. Normális érzés ez?
A kérdést jelentettem.
Ennyire szeretetéhes vagy, hogy itt sírsz, csak hogy foglalkozzanak veled? A saját életedért egyedül csak te vagy a felelős.
Azt csinálsz magaddal, amit akarsz, nem kötelező élni, de előtte azért egy pszichológust keress fel, mert orvosi eset vagy.
A korukra én is irigy vagyok (meg a tiédre is), de úgy ennyi. Ha belegondolok, hogy nekik, nektek még nehezebb, mint nekem (volt), akkor inkább sajnálkozok. Jól írják fentebb, ez a generáció szívja meg a legjobban. Még egy nyomorult érettségi bulijuk sem volt, aztán a klímakatasztrófát is meg kell akadályozniuk, a migránsügynek is ők a legnagyobb vesztesei, a föld túlnépesedik, de közben a magyarok fogynak...
43N
26 évesen még előtted az élet. Én 28 évesen voltam először rendes disco-ban.
Minden csak tőled függ, hogy mit teszel bele az életedbe. Azzal nem fognak megoldódni a problémáid, hogy itt gyk-in sírsz, hogy jaj, te szerencsétlen..
Állj fel a gép elől és menj élni.
Majd elmúlik.
Szerintem minden életszakaszban megvan egyfajta "válság".
Majd 30 körül rájössz, hogy messze van még a vége és fiatal vagy egy 50-60-hoz képest.
Enmeg majdnem 40 most mit szoljak
Szivesebben lennék 20 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!