Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen érzés, hogy újra...

Milyen érzés, hogy újra nyitva van minden?

Figyelt kérdés

Mármint nyilván nem minden, de most már úgy érzem, szinte teljesen visszakaptuk az életünket, ami sok-sok kemény lezárás után üdítő.

Ti hogyan élitek meg?

2021. jún. 18. 13:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Sehogy. Én ugyanúgy éltem az életem az elmúlt 2 évben is, mint előtte. Moziba, étterembe meg ilyesmi helyekre soha nem jártam.
2021. jún. 18. 14:03
 2/14 anonim ***** válasza:
72%

Nem kaptuk vissza szinte teljesen az életünket, ez már soha nem lesz olyan, mint volt.

Viszont én sem különb módon élem meg, mint az egyes.

2021. jún. 18. 14:09
 3/14 anonim ***** válasza:
74%
Hogy kaptam volna vissza? Annyi változott, hogy eddig legalább nem diszkrimináltak, most meg igen. Ennek örüljek?
2021. jún. 18. 14:19
 4/14 anonim ***** válasza:
78%
érdekes, mert ugyanaz az érzés, mint azelőtt azt leszámítva, hogy végre az emberek nem hordanak maszkot a kijelölt helyeken kívül.
2021. jún. 18. 14:43
 5/14 anonim ***** válasza:
62%

Nyitva? Wow, és kamukártya nélkül igénybe vehetsz bármit is? Kb NEM, akkor, hol van minden nyitva?

Eddig legalább nem diszkrimináltak pl azért, mert külföldön kaptam meg az oltásokat és potom másfél hét alatt nem lehet elintézni a kamukártyát.

2021. jún. 18. 15:24
 6/14 anonim ***** válasza:
86%
Örülök a nyitásoknak, de mivel nincsen védettségim, így sajnos nem igazán tudom ki is élvezni a lehetőségeket.
2021. jún. 18. 15:45
 7/14 A kérdező kommentje:

#5 Az, hogy te nem igényelted a "kamukártyát", a te bajod.

A kérdésem értelemszerűen azokhoz szólt, akik igen.

2021. jún. 18. 16:53
 8/14 anonim ***** válasza:
83%
Vissza majd akkor kapjuk, ha vége lesz ennek a maszkos bohockodásnak.
2021. jún. 18. 17:57
 9/14 anonim ***** válasza:
79%
Észre se vettem semmit. Csak annyi volt, hogy maszkot kellett hordani a buszon, vagy megbüntethettek. Ennyi. Ja meg a boltokban, vagy nem engedtek be.
2021. jún. 20. 15:23
 10/14 anonim ***** válasza:
17%
#8, maszkos bohóckodás? Gondolom a vírusról még csak szóban hallottál, de figyelj, menj csak be maszk nélkül ahová akarsz, de ha elkapod, és utána ideggyulladásod lesz, vagy elveszted a szaglásod, ízlelésed, ne panaszkodjál, hiszen ez a maszk csak bohóckodás gyanánt van! Idióta.
2021. jún. 20. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!