Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen érzés, hogy újra...

Milyen érzés, hogy újra nyitva van minden?

Figyelt kérdés

Mármint nyilván nem minden, de most már úgy érzem, szinte teljesen visszakaptuk az életünket, ami sok-sok kemény lezárás után üdítő.

Ti hogyan élitek meg?

2021. jún. 18. 13:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%
#10: Nem a #8 vagyok, de válaszolok. Gondolom te is csak hírekből hallottál eddig róla. Nálunk mindenkin átment tavaly a családban, van akiken azóta idén is. Például rajtam. Szóval elég sok embert láttam, aki elkapta, illetve az ismerősi köreimben is voltak páran. Láz. Ez volt a legsúlyosabb tünete. Nekem fájt a torkom tőle mindkétszer, illetve köhögtem kicsit. Amiket hallani mint súlyos-, illetve post-covid tünetek, azok nyilván léteznek, csak messze nem olyan gyakoriak, mint amennyire tűnik a médiából. Ettől függetlenül igenis kell hordani a maszkot, mindent meg kell tenni azért, hogy senki ne kapja el, senki ne haljon bele.
2021. jún. 20. 17:05
 12/14 anonim ***** válasza:
72%

#11, ez teljesen okés, de nekem meg van olyan ismerősöm, aki felkelni nem bírt, állítása szerint, mintha a bőrét nyúzták volna le.

Egy másik pedig már nem úgy érzi a szagokat, illatokat, mint régen.

De persze ez szerencsére a ritkább eset.

2021. jún. 20. 17:10
 13/14 anonim ***** válasza:
73%

10#

Bohóckodás, mert értelmetlen az egész, lagziba mehet boldog boldogtalan maszk nélkül, szépen összefertőzhetik egymást, minthogy teraszon is lehet nélküle lenni vagy a szabadstrandon, meg 60e ember se gond a stadionba, de nem lehet nélküle beugrani 2 percre egy postára vagy boltba, ahol azért céliranyosabb az ember, nincs benne semmi logika.

Pár embert ismerek, aki ugyan elkapta, de egyiknek se volt komoly tünete, volt olyan is, ahol az asszony pozitív a férje meg negatív lett, egy másik párnál fordítva, nem hordtak otthon maszkot.

Tőlem hord nyugodtan azt a csodálatos pofarongyot, ha annyira sokat ér, én eddig is csak ott és akkor hordtam, ahol nagyon muszáj volt. Ezen egy okból oltattam, hogy végre eltüzelhessük, rajtam ez sem múlik.

2021. jún. 20. 19:46
 14/14 anonim válasza:
36%
2021. jún. 21. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!