Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elvenné a kedvetek a másikkal...

Elvenné a kedvetek a másikkal való haverkodástól az a tény, hogy 25 évesen még életében nem dolgozott semmit, az anyjáékkal lakik, és nincs semmi jövőképe, elképzelése a jövőjét illetően?

Figyelt kérdés
2021. júl. 5. 09:15
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Csak emiatt nem vetném el a baratkozast, de mivel én dolgozó gyerekes anya vagyok saját házzal, szerintem nem nagyon lenne közös téma es megértés.
2021. júl. 5. 09:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Ezek a dolgok legfeljebb annál lennének zavaróak, akit páromnak szeretnék.

A haverjaim jövőképe nem érdekel, velük szórakozni járok.

2021. júl. 5. 09:23
 3/7 anonymousreview60 ***** válasza:
74%

Aki ilyen állapotban van, az vagy magától lusta here, vagy a szülei b@szták el a nevelését vagy valamilyen komolyabb lelki baja van.

Az alkalmi időtöltéstől (biliárd, edzés, túrázás stb.) nem. Azonban az "Élet"-tel kapcsolatos tanácsai és megállapításai kevéssé lennének hitelesek nekem, és emiatt nem is keresném a véleményét, tanácsát ezen a téren. Továbbá az életmódja miatt fokozatosan fellazulna a kapcsolat és szervesen, magától megszűnne.

2021. júl. 5. 09:23
 4/7 anonim ***** válasza:
97%
Van egy ilyen haverom. Ha nem régebb óta ismertem volna meg, hanem mondjuk csak most, akkor azért furán néznék rá.
2021. júl. 5. 09:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem. Egyrészt szerintem ez egy barátságban nem szempont, másrészt pedig nem olyan fura vagy ritka dolog ez, sőt. Nekem az összes barátom ilyen, max. egy-két évvel fiatalabbak, illetve én is hasonló vagyok. Egyetemisták vagyunk mind, a szüleinkkel élünk, a nagy részünket a szülők is tartják el és ugyan néhányunknak vannak tervei, azok is elég bizonytalanok. Szerintem ma inkább ez az általános.
2021. júl. 5. 09:39
 6/7 anonim ***** válasza:
44%

28 évesen velem is nagyjából ez a helyzet. Bár, még 22 éves koromban volt egy munkahelyem, két és fél hónapig.

Igencsak súlyos pszichés betegségekkel küzdök. Paranoid skizofrénia, szorongásos zavar, és autizmus. Ezek közül az autizmus, ami nem feltétlenül számít betegségnek, de rendesen megnehezíti az életem.

Eszembe jutott erről egy korábbi kérdésem:

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..

2021. júl. 5. 09:39
 7/7 anonim ***** válasza:
96%
Nem, barátkozni lehet sok mindenkivel, ez akkor lenne baj, ha a páromnak tekinteném ezt a valakit.
2021. júl. 5. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!