Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiú gyereker minek viszik be...

Fiú gyereker minek viszik be a női öltözőbe?

Figyelt kérdés

Gyógyfürdőkben miért viszik be a 10-15 éves fiú gyereket a női öltözőkbe? Azon belül is a zuhanyzó részre is, az épp zuhanyzó pucér nők közé?

A "gyerek" persze megnéz minden nőt, mint a birka..miért engedik egyáltalán hogy bemehessen a női öltözőbe egy ilyen nagyobb fiú?

Férfi öltözőbe persze nem szokás a kislányokat bevinni, együtt tusoltatni a pucér vén f4rkakkal...

2021. jún. 30. 22:42
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Pl a berekfürdői strandon láttam már olyat, hogy 15 körüli fiú volt a női öltözőbe.

Nem, én nem voltam a zuhanyzóba, csak bementem a telefonomért.

2021. júl. 1. 06:16
 12/14 anonim ***** válasza:
73%
Nő vagyok, engem is zavar. Az ötévest még meg tudom érteni, hogy az anyja nem akarja egyedül beküldeni a férfi öltözőbe, de 10 évest már nem. Szerintem olyan 7-8 évnél kellene lenni a határának, hogy ne engedjék be. Engem az dühít, ha akkor is az anya viszi be a nőibe a kisfiút, ha az apa is velük van. Láttam már ilyent is, apuka nem akart bajlódni a gyerkőcökkel, anyuka vonszolta őket. Erre azért jó lenne kitalálni valamit, mondjuk gyereköltözőt, ahol anyukák és 10 év alatti gyerekek öltöznének, zuhanyoznának, vagy lehetnének szimplán becsukható zuhanyfülkék, én pl más nők előtt sem szeretek pucérkodni. Az öltözőben már tudok köntös alatt öltözni.
2021. júl. 1. 08:22
 13/14 anonim ***** válasza:
72%

Ilyet én is láttam már, és szerintem is rettenetesen zavaró. Mondjuk már az ehhez hasonló dolgok miatt nem is járok olyan helyekre ahol nincs egyszemélyes zárható fülke öltözéshez és tisztálkodáshoz. (Mondjuk a kedvencem így is az volt, mikor egy 10 év körüli kisfiú konkrétan bemászott az öltözőfülkémbe az ajtó alatt.....)

És sokan még úgy is beviszik a nőibe, hogy együtt érkezik a család és ott van apu aki vihetné a férfibe...

2021. júl. 1. 10:38
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Van pár olyan ősanya, aki nem akarja a gyerekét, akárhány éves, magára hagyni, meg van olyan eset, amikor a gyerek nem teljesen százas sajnos, és nem lehet magára hagyni.
2021. júl. 1. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!