Fiú gyereker minek viszik be a női öltözőbe?
Gyógyfürdőkben miért viszik be a 10-15 éves fiú gyereket a női öltözőkbe? Azon belül is a zuhanyzó részre is, az épp zuhanyzó pucér nők közé?
A "gyerek" persze megnéz minden nőt, mint a birka..miért engedik egyáltalán hogy bemehessen a női öltözőbe egy ilyen nagyobb fiú?
Férfi öltözőbe persze nem szokás a kislányokat bevinni, együtt tusoltatni a pucér vén f4rkakkal...
Pl a berekfürdői strandon láttam már olyat, hogy 15 körüli fiú volt a női öltözőbe.
Nem, én nem voltam a zuhanyzóba, csak bementem a telefonomért.
Ilyet én is láttam már, és szerintem is rettenetesen zavaró. Mondjuk már az ehhez hasonló dolgok miatt nem is járok olyan helyekre ahol nincs egyszemélyes zárható fülke öltözéshez és tisztálkodáshoz. (Mondjuk a kedvencem így is az volt, mikor egy 10 év körüli kisfiú konkrétan bemászott az öltözőfülkémbe az ajtó alatt.....)
És sokan még úgy is beviszik a nőibe, hogy együtt érkezik a család és ott van apu aki vihetné a férfibe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!