Gáz egyedül moziba menni? 19F
Figyelt kérdés
Fekete Özvegy c. film premier előttre szeretnék elmenni de nincs senki ismerősök közül aki eljönne velem :(2021. jún. 28. 22:05
1/18 anonim válasza:
Pénzváltó automata c. film az jobb.
2/18 anonim válasza:
Menj egyedül. Én is szoktam régebben egyedül menni.Nő vagyok.:)
3/18 anonim válasza:
Nem. Moziba a film miatt megy az ember.
4/18 anonim válasza:
Én is voltam egyedül. Semmi gáz nincs benne
5/18 anonim válasza:
Igen, nőként gyakran megyek egyedül.
6/18 anonim válasza:
Én is csatlakozom szólóban járók táborába. engem nem izgat ez. itthon is egyedül nézem a sorozataimat
7/18 anonim válasza:
Komolyan már egy mozira is úgy kell gondolni, hogy gáz ha egyedül megyek?
Istenem.............
8/18 anonim válasza:
Dehogy gáz! Nő vagyok, és én is voltam már egyedül :)
Általában azok néznek ilyenkor furán, akik nem mernének társaság nélkül ott lenni. Ez pedig az ő problémájuk, nem a tiéd.
9/18 anonim válasza:
#7 igen, mert bármikor mentem moziba egyedül sose láttam olyat aki szintén egyedül volt. Szóval az egy kényelmetlen érzés pedig tudom, senki le se szar.
10/18 anonim válasza:
Sztem nem, de én magányos férfiakat mindig gyanakodva nézem.
Pont azután láttam egyet, miután volt, hogy a Batman alatt lövöldöztek. De amúgy meg csak azt gondolnám, masztizik a sötétben.
Rossz a marketingetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!