Egyedül gáz moziba menni?
Figyelt kérdés
Van egy film amit megnéznék, de nincs senki aki eljönne velem. Azaz akiket még érdekelne rajtam kívül ők akkor jönnének, ha én fizetem az ő jegyüket is, ehhez meg nekem nincs kedvem, mert kicsit költséges.2019. aug. 15. 19:09
2/13 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Én elsősorban a filmért megyek moziba, ezt az élményt adott esetben jó lehet mással is megosztani, de nem ez a fő szempont.
3/13 anonim válasza:
Nem. Volt már olyan, hogy csak nekem levetítettek egy filmet.
4/13 anonim válasza:
Moziban amúgy se lehet mást csinálni a film nézésén kívül.
5/13 anonim válasza:
Szerinted ki fogja nézni, hogy van-e veled valaki?
6/13 anonim válasza:
1-2 emberen kívül nem szívesen megyek mással moziba. Emiatt mostanában nem is sokat járok. Régebben is mindig csak egyedül mentem.
8/13 anonim válasza:
Én leginkább egyedül szoktam menni. Délelőtt 10-11 fele szinte senki nem ér rá-
9/13 anonim válasza:
Ha lány vagy, elmegyek veled. ;-)
10/13 anonim válasza:
Mikor van az a film? Megbeszélhetjük, ha ráérek.
Viccet félretéve... nekem is van 2 ismerősöm, akik egyedül mennek moziba. Sosem szóltak, vagy hívtak, h nem volna e kedvem menni.
Bár a film után gondolom jó valakivel megbeszélni a történteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!