Mi az, hogy a férfiaknak is van joguk menstruálni?
Elég sok hülyeséget hallottam már életemben, de ez mégis kiverte a biztosítékot.
Mit gondoltok? Teljes agyhalál vagy valami betegség lehet a háttérben?
Magyarországon pl. lehet a születési neme valakinek "hermafrodita"? Komolyan kérdezem, mert én úgy tudtam ilyenkor beírják az egyik nemet, és könnyen lehet hogy papíron férfi lesz az illető.
"joguk van a hermafroditáknak a testük működéséhez, viszont a hermafrodita emberek nem férfiak"
Az, hogy nemi alapon kinek mihez van joga, az nyilván a papírtól függ. Ezért kérdezem.
Oké, de akkor linkelné végre valaki, hogy milyen jogszabályról van szó? :D
Mert erős a gyanúm, hogy inkább a ciklussal járó egészségügyi ellátásra/lehetőségekre vonatkozik, ami pedig nem hü lyeség, hogy járjon mindenkinek, aki menstruál, függetlenül az egyéb életkörülményeitől.
Akkor meg az egész kérdés értelmetlen, "jogod" ahhoz van, amihez a jogszabályok biztosítják. Tehát ha azt írja valaki, hogy "a férfiaknak is van joguk menstruálni" akkor kell hogy legyen valami szabály erre, ami kijelentette ezt.
De kezdem azt hinni hogy szimpla provokatív kitaláció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!