Mi az, hogy a férfiaknak is van joguk menstruálni?
Elég sok hülyeséget hallottam már életemben, de ez mégis kiverte a biztosítékot.
Mit gondoltok? Teljes agyhalál vagy valami betegség lehet a háttérben?
Kedves 7,
Te tudod, hogy mi az, hogy menstruálás és hogy ez mikor van, vagy mivel összefüggésben?
Segítek neked: ez a peteéréssel összefüggő jelenség.
Segítek még egy kérdéssel is, nagyon egyszerű, talán erre még te is tudsz válaszolni, minden önmagából kifordított, nyakatekert ostobaság nélkül: kinek szokott peteérése lenni szerinted?
Igen, a nőknek szokott peteérése lenni. Tudod hogy miért van ez drága barátom? Azért, mert a nőknek van petefészkük, a férfiaknak meg nincs. Na most mi következik mindebből az alap kérdés tekintetében? Az, hogy a menstruáló ember kifejezés a nőt takarja. Kizárólag a nőt, mert hogy a természet így rendezte ezt el. Ez van. Meg kellene próbálni a magadfajta elmebetegeknek is beletörődni ebbe.
Volt egy hasonló Monty Python szkeccs arról hogy egy férfi jogának érezte hogy legyen gyereke, mire a másik lehordta, hogy "dehát nincs méhed te szerencsétlen barom, hát hogy akarsz te gyereket".
Nyugi, kb egy évtized múlva a Sunshinedollhoz hasonló emberkék erősen fogják majd a fejüket azon, hogy mennyi hülyeséget összehordtak (na jó, Magyarországon talán 15 év múlva, mert ide még be sem ért úgy igazán ez a nonszensz)
Sunshinedoll, drága... Mindenki aki menstruál, nő, viszont nem minden nő menstruál. Ennyi, nem kell erősködni azon hogy "az emberek" menstruálnak, mert csak az emberek egy bizonyos csoportja menstruál.
Az ilyen esetekről járt a billentyűzetem már régóta amikor még "csak" Amerikában történtek de mindenki tamáskodott hogy ez soha nem jut a közelünkbe meg hogy "szélsőjobbos kitaláció".
Most szólok hogy ez még csak a kezdet. Lesznek majd még női versenyszámokban induló transznők (akik sok esetben se műtétet se hormonkezelést nem kaptak tehát fizikailag férfiak csak "nőnek érzik magukat"), transzgender klinikák kisgyerekek számára, kétségbeesetten perelő apák akiknek a kisfiaikat hormonkezelésnek veti alá és lányként neveli a megszállott anya stb.
Én szóltam.
Nem mondtam, hogy nincsenek, én azt mondtam, hog"
Neked lövésed nincs a témáról úgy látom, értelmezni se tudod az egészet.
Egyáltalán nem mondott ilyet senki, hogy minden nő menstruál.
Ezt a baromságot csak te találod ki, aztán harcolsz.
Nekem is ez ugrott be a kérdésről :D
Itt a részlet:
Végülis attól mert egy fefi nem szülhet, attól még a JOGA megvan ahhoz hogy szüljön, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!