Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan lányok,akik...

Vannak itt olyan lányok,akik gázpalackos gáztűzhellyel főznek,és maguk intézik a gázpalack cseréjét és felrakását?

Figyelt kérdés
Vagy a gázpalack csere meg felrakás a férfiak dolga?A párotok intézi?Vagy apukátok?Én régen amikor falun laktam,volt egy húzós kocsim,direkt arra volt kitalálva hogy gázpalackot lehessen húzni benne,vittem is haza palackot többször is,de általában a szüleim rakták föl én nem mertem mert mindig attól féltem rosszul rakom fel és felrobbanunk.Ma már felrakom,de már felnőtt vagyok.30/F

2021. jún. 28. 12:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%
Anyám cseréli, mióta meghalt apám. Én nem tudom felrakni, nem is merném.
2021. jún. 28. 19:38
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Mosogatószeres vízzel szoktam én is biztosra menni :)

Bekenem a csatlakozásnál, és ha buborékozik, akkor rosszul rögzítetted a palackot.

Így bárki félelem nélkül kicserélheti.

2021. jún. 28. 20:15
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem volt gázpalackos tűzhelyünk, így sosem volt alkalmam kicserélni, így nem is tudom hogyan kell. Ettől függetlenül nem vagyok plázacica.pl. Tudok falat vakolni, betonozni, falat festeni, autót és biciklit szerelni (pl.kereket cserélni), készítettem már rendes fából házikót a kutyámnak, csapot és mosógépet is tudok beszerelni stb.
2021. jún. 29. 14:38
 14/15 anonim ***** válasza:
A gázpalack túl nagy felrakni, legalábbis remélem.
2021. jún. 29. 22:27
 15/15 anonim ***** válasza:
49%
Egyes vidékeken a fahasogatás is női munka volt, mint minden, ami a kemencével és a tűzhellyel kapcsolatos.
2022. aug. 3. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!