Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan lányok,akik...

Vannak itt olyan lányok,akik gázpalackos gáztűzhellyel főznek,és maguk intézik a gázpalack cseréjét és felrakását?

Figyelt kérdés
Vagy a gázpalack csere meg felrakás a férfiak dolga?A párotok intézi?Vagy apukátok?Én régen amikor falun laktam,volt egy húzós kocsim,direkt arra volt kitalálva hogy gázpalackot lehessen húzni benne,vittem is haza palackot többször is,de általában a szüleim rakták föl én nem mertem mert mindig attól féltem rosszul rakom fel és felrobbanunk.Ma már felrakom,de már felnőtt vagyok.30/F

2021. jún. 28. 12:06
A kérdező szavazást indított:
Lány vagyok és fel tudok rakni egy gázpalackot
A párom rakja fel a gázpalackot
A szüleim rakják fel a gázpalackot
Nem használunk gázpalackot
20 szavazat
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Volt olyan munkahelyem is, ahol sziesztával fűtöttünk,ott is gázpalackozni kellett.Én cseréltem rendszeresen:)
2021. jún. 28. 12:09
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
nem értem ebben mi olyan félelmetes, elzárod lecsavarod felcsavarod az újat és megnyitod
2021. jún. 28. 12:19
 3/15 A kérdező kommentje:
Régen féltem tőle még gyerekkoromban:)Azokra a lányokra akik ki tudnak cserélni egy gázpalackot,nem lehet mondani hogy plázacicák,vagy kényesek,kényelmesek:D
2021. jún. 28. 12:23
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért merült fel a kérdés benned? :)
2021. jún. 28. 12:24
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, már 15 éves korom óta én cserélem a gázpalackot.

25N

2021. jún. 28. 12:24
 6/15 A kérdező kommentje:
4 mert ezt én inkább férfi munkának tartom.Meg az is érdekel sokan használnak még gázpalackot,vagy ez már nem jellemző annyira?:)
2021. jún. 28. 12:31
 7/15 anonim ***** válasza:
18%
Ccc-ccc...ez kb. olyan, mintha azt kérdezted volna meg, hogy ki szereli meg otthon a kocsit, ha elromlott. 😁
2021. jún. 28. 12:52
 8/15 A kérdező kommentje:
7 találkoztam már olyan lánnyal,aki értett az autószereléshez🙂
2021. jún. 28. 12:58
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Állítólag már nem létezik férfimunka, nőimunka.:D

Egy gázpalackcsere egyébként sem igényel fizikai erőnlétet, így nem is értem a kérdést.

Azelőtt, amikor a főzés még kizárólag női munkaként volt elkönyvelve, senki nem hívta haza a férjét a szántóról, vagy a munkából, hanem mindig is nők csinálták.

2021. jún. 28. 13:16
 10/15 anonim ***** válasza:
49%
13:16, ezt majd kérdezd meg azoktól a csajoktól, akikre "férfi munkát" osztottak. Nem mondhatni, hogy tapsikolnának az örömtől.
2021. jún. 28. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!