Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bolti eladók, ti nem kaptok...

Bolti eladók, ti nem kaptok agybajt attól, hogy mostanában mindenki azt mondja egy vásárolt termékre, hogy "ő lesz"?! 😩😩😩

Figyelt kérdés

Ő lenne

🤯🔫

2021. jún. 28. 09:18
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

Vagy amikor kur_a hosszú a sor és tiszta apróban fizet a vevő, te elkezded számolni, de ő meg közben kérdezget, így mindig újra kell kezdeni a számolást, mert összezavar. Az utána lévő emberek meg háborognak.

Vagy mikor új pénztárat kapsz, amiben a teljes összeg 50 euró (külföldön élek) és az első vevő egy 1 eurós terméket 500 euróval akar kifizetni (igen volt ilyenem). Aztán magyarázkodni, hogy nem fogadjuk el az 500 eurót, utána hogy kártyával fizet, aztán mégsem mert nincs nála a kártya, és végül sztornó.

2021. jún. 28. 10:25
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

amikor este éppen felsöprök vagy felmosok és jönnek: "NYitvA VAgy mÉg?"

én nem... csak a bolt

2021. jún. 28. 10:31
 23/37 anonim ***** válasza:
9%
Szörnyű dolgok ezek... nem tetszik, akkor lehet menni gyárba is!
2021. jún. 28. 10:32
 24/37 A kérdező kommentje:

Egyszer zártam az ajtót már este, de bekéretőzött egy hölgy, hogy 1 db csokit had vegyen még, 120 forintosat.

Mondom jó rendben.

20ezrest előkapta...

🙄

2021. jún. 28. 10:35
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
#24 legalább akkor már vissza tudtál neki adni mert van elég váltó, nyitás után szoktam jól érezni magam, mikor az első 3 vásárló 10ezressel fizet legjobb esetben egy ezrest
2021. jún. 28. 11:15
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

Árufeltöltő vagyok és be szoktak találni az öregek

" xy termék olyan drága, micsoda pénzrabló banda vagyunk, a lidl-ben sokkal olcsóbb, csak az meg 1 utcára van a lakhelyétől oda ő biztos nem sétál el."

Volt hogy kasszáztam és a kasszánál kezdett el alkudozni egy középkorú férfi hogy ha vesz 10 db tejfölt akkor adjam 10%-al olcsóbban.

Az eladókat sem kell félteni, a kollégáim nagy része hatalmas gyökér, megértem az ilyen kritikákat is.

2021. jún. 28. 11:27
 27/37 anonim ***** válasza:
90%
Én egyedül a kártyás fizetésnél szoktam mondani, hogy "kártya lesz", de már gondolkoztam, hogy lehet tapló vagyok.
2021. jún. 28. 11:43
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig azt mondom: " Kártyázni szeretnék."

Mindig köszönök befele, kifele, nem.aprózok, sietek a pakolásnak, nem bszok oda pénzt, én jófej vásárló vagyok. ✌ Még a tapló eladókkal is. Ha nem köszön vissza, azt megjegyzem -kimondva- hogy "majd én visszaköszönök". Vagy még egyszer ráköszönöl kedvesen, fogsorvillantva. 😁

2021. jún. 28. 11:58
 29/37 A kérdező kommentje:

Az tuti, hogy van jó sok tapló eladó is, ez vitathatatlan!

27es!nekem nem a "lesz"-szel van bajom, egyébként tudom sokan azt is utálják, habár nem értem mi olyan durva benne, engem ez nem zavar.

Engem az zavar mikor megszemélyesítik a tárgyakat, ő lesz... 😂😂

2021. jún. 28. 13:08
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

Hát én 1x azt mondtam vevőként: - Kártyáznék.

Eladó mosolyogva: - Römi, póker, ulti, bridzs?

Vagy 5 másodperces hatásszünet jött, de komolyan mint egy kabaréjelenetben, aztán mindkettőnkből kitört a nevetés, de még azokból is, akik mögöttem álltak. Életem legszebb vásárlási élménye azóta is. 😄

2021. jún. 28. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!