Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bolti eladók, ti nem kaptok...

Bolti eladók, ti nem kaptok agybajt attól, hogy mostanában mindenki azt mondja egy vásárolt termékre, hogy "ő lesz"?! 😩😩😩

Figyelt kérdés

Ő lenne

🤯🔫

2021. jún. 28. 09:18
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Azért a kasszásokat sem kell félteni, Tescoban van olyan, akinél már nem fizetek, van olyan, amelyik sose érvényesítette a kedvezményeimet, nem adta ki a vásárlás után járó kupont, gyűjtőmatricát, egy másik állandóan mogorva, a fenének van kedve hozzá, hogy rajta verje le a napi mérgét.
2021. jún. 28. 10:01
 12/37 A kérdező kommentje:

Hát igen, ha meg én megyek valahova mint vásárló, ott meg az eladó nem köszön nekem, vagy bunkó. 😂😂

Mind2 oldalról kifogom szokás szerint.

2021. jún. 28. 10:01
 13/37 anonim ***** válasza:
93%

Ez is idegesít, de bár ez lenne a legrosszabb.

"hallód gyere mán ide, ez mijen árba van" - általában c kategóriás egyedek

"pékárutok?" - 5 sora van a boltnak összesen de nem találják

"jaa ezt nem is láttam, ide be lehet menni??" - van egy nagy hűtőhelysége a boltnak és ki van írva fölé hatalmas betűkkel hogy HŰTŐ

"ez ennyibe kerül? Jaajjj ez nagyon drága, akkor nem kell, hát ahonnan elvettem oda nem ez volt írva" - odamegyek megnézem és nyilván kiderül hogy 100ból 99x teljesen rosszat nézett a kedves vásárló

"*nemköszönés* adjál mán egy../lesz egy.." vagy csak simán "*nemköszönés* kettőű szilva" - mondtam neki hogy és, mi van vele? Nem mindenkinek esik le még így se..

*szó nélkül bejövés, nemköszönés, vásárolni kívánt cikk lebszása a pultra, fizetés, szó nélküli elvonulás*

*papír és fém pénzek egyaránt pultra dobálása fizetésnél*

*bankkártya lebegtetése megszólalás nélkül és várni a csodát*

*ott a kosár a bejárati ajtó mellett, de inkább a kezében hozza az összes cuccot hogy megszakadjon, rosszabb esetben egyesével a pultra pakolászik hogy más ne férjen oda míg ő nem végzett*

*egy nap vagy néhány óra alatt ugyanaz az ember akár 6-8x is visszajön, sokszor ugyanazért amit előtte is vett, ilyenekből legalább egy tucat van, miért nem bírja megvenni egyszerre az egészet mikor nincs időm rohangálni a raktár és a kassza között* - a naponta többször járogatósok közül talán a legrosszabb egy öregasszony akinek szó szerint tömény húgyszaga van, már illatosító sprayvel közelítünk felé mindig, de nem veszi a lapot, vagy nem akarja venni..

Kolléganőm múltkor egyszer ki merte vágni a balhét, irgalmatlan nyomdafestéket nem tűrő módon, mert egy nő akárhányszor bejön a boltba, állandóan telefonál, kivétel nélkül. Nyilván a nőnek állt feljebb, még a panaszkönyvbe is beírt.

Régebben éjjel is nyitva voltunk, előfordult hogy valaki konkrétan össze szrta hugyozta magát részegen a bolt közepén, úgy kellett kihajítani.

Na így hirtelen belegondolva, engem ezek idegesítenek, és ez még csak a vásárlói része..

2021. jún. 28. 10:05
 14/37 anonim ***** válasza:
*sudribunkó, hamár nyelvészkedünk, meg kulturáltkodunk
2021. jún. 28. 10:08
 15/37 A kérdező kommentje:

Készpénz vagy kártya?

Készpénz!

Beütöm kpba...

Jaj bocsi nincs nálam annyi, mégis kártya 😂😂😂

Mindeközben a kártyával fizetett összeg 150 ft. 😂

150 ft-os kávéhoz amiben benne van bármennyi cukor és kávétejszín ára, pohár ára, következő kérdések :

Nyírfacukor, barnacukor, növényi tej, kókusztej, laktózmentes tej, méz, fahéj van e??

Persze van, csak akkor 700 forintot kérek 😂😂😂😂😂😂

2021. jún. 28. 10:10
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Jók ezek a történetek. Nem is gondolná az ember, mennyi gyökér él köztünk.
2021. jún. 28. 10:14
 17/37 A kérdező kommentje:

A hűtőben lévő üdítők hidegek?

🤔🤔🤔

2021. jún. 28. 10:14
 18/37 anonim ***** válasza:
86%

#17 ja igen bocs, el is felejtettem

"*kihozza a 11 fokos hűtőből és mutatja* ennél hidegebb sörötök nincs?"

"*hátramegy a pékáruhoz, látja hogy elfogyott minden vagy nincs abból amit szeretne* nincs még a raktárban pékárutok vagy valami?" - dehogynem bzmeg előled rejtegetem hátul, meg azért hogy ránk száradjon

2021. jún. 28. 10:19
 19/37 A kérdező kommentje:
Én szeszes árut hàlisten nem árulok, de el tudom képzelni, annak a vevőtábora is egy komolyabb keménymag lehet
2021. jún. 28. 10:22
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként a tárgyak megszemélyesítését nem érzem furának, hiszen mindenki úgy nőtt fel, hogy dalra fakadtak a teáskannák, a virslik, a porszívók vagy ki tudja még milyen tárgyak a mesefilmekben.

Sokan becézgetik és személynevekkel látják el a használati tárgyaikat, szépen megkérik őket, hogy most ne hagyja cserben őket stb.

2021. jún. 28. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!