Bolti eladók, ti nem kaptok agybajt attól, hogy mostanában mindenki azt mondja egy vásárolt termékre, hogy "ő lesz"?! 😩😩😩
Ő lenne
🤯🔫
Ja és amikor azt mondom 1000 ft lesz, erre visszakérdeznek "kereken"??
Neeem, csak 920-, de gondoltam többet mondok....
Wtf???
Ha az ilyesmiken felhúznám magam, akkor már rég agyvérzést kaptam volna.
Engem nem érdekel az sem, hogy viszonozza-e a köszönésemet, ha értetlen a terminállal kapcsolatban, ha azt mondja, hogy "ő lesz". És még sorolhatnám.
Legjobb tudásom szerint, a lehető legbarátságosabban lenyomom a műszakot és ennyi. Egy percet sem vagyok hajlandó arra szánni, hogy a vásárlók szokási miatt idegeskedjek.
Ja felhúzni én se húzom fel magam, csak néha elgondolkodok, hogy mi játszódik le az agyakban...
Nálam olyan vevő is van, hogy bejön némán , odaáll a pulthoz és ennyit mond "sport szelet", majd elsétál.
Én meg szoktam mondani, jó napot kívánok, azt tetszik kérni? Rendben viszont látásra.
És áll ott némán, és néz rám 😂😂😂😂😂
Sok a subribunkó.
De tegyük hozzá, hogy a másik oldalon.
Az elköszönés az eladók többségének nem megy. Addig érdekes a vevő, amíg kicsengeti a pénzt. Utána egy viszlát sincs (5-ből 3-szor biztos nincs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!