Mennyire sírnak az oltás miatt?
Én kötelezővé tenném az oltást, mert egy ekkora súlyú döntést nem lehet a népre bízni.
Egyébként irigylem azokat, akik az én koromban egészségesek. :/ Viszont rájuk is veszélyes a COVID, elég ránézni a halálozási adatokra, a napokban 26, 31, 37 éves egészséges elhunyt is volt.
Érdekes ennek a szar oldalnak a %-olási rendszere :D
3 ember hasznosnak értékelt 3 nem hasznosnak, erre 0% :D Vicc az egész.
22-es "Én kötelezővé tenném az oltást, mert egy ekkora súlyú döntést nem lehet a népre bízni."
Majd akkor, ha lesz egyetlen orvos az országban, aki vállalja a felelősséget az oltás miatt, és nem nekem kell aláírni, hogy belegyezem a Covid elleni vakcina beadásába. Úgy, hogy nemcsak laikus vagyok, hanem autoimmun beteg is, meg azért van még mellette más betegségem.
26
Az életben máskor is íratnak veled alá olyat, hogy saját felelősségre...
Biztos tudja a kezelőorvosod, melyik vakcina megfelelő számodra, de a betegségeddel gondolom kifejezetten veszélyeztetett vagy.
#27.
Nincs kezelőorvosom, csak egy háziorvosom, aki még az influenza oltást sem adta be, mondván, hogy autoimmun beteget nem olt be. (Az tény, hogy most nem tetszett neki, hogy nem regisztráltam.)
Ahol most élek, mindig ahhoz megyek (már ha tudok és kell), aki épp ügyeletben van. Különösebben nem foglalkoznak velem, hiszen a betegségem okán senki számára nem leszek egy "sikertörténet."
Amúgy szeptemberben lesz 6 éve, hogy nem hagytam el a lakást, tudniillik szklerózis multiplexben szenvedek. Senkit nem fogok megfertőzni.
Saját felelősségre pedig egyszer írtam alá, akkor is azt, hogy nem maradok bent a kórházban. De ott tisztában voltam a lehetséges következményekkel. Az oltás esetében pedig nem.
Egy számomra ismeretlen anyagot hadd ne fogadjak el, mivel nem tudom eldönteni, hogy a gerincproblémámra szedett ópiát tartalmú gyógyszerre, valamint a rákbetegeknek való fájdalomcsillapító tapaszra és még pár egyéb gyógyszerre milyen hatással lesz.
És itt nem a háziorvosok oltanak, hanem vannak külön erre a célra kijelölt oltópontok, ahol oltóorvosok tevékenykednek, és fogalmuk nincs pl. arról, hogy a szteroidot nem bírom, meg még sok-sok mondanivalóm lenne a saját érdekemben, de annyi idő meg ott nincs.
Megjegyzem, nem vagyok oltásellenes, aki akarja, oltassa be magát, de akkor engem is hagyjanak békén, hogy a saját akaratom szerint cselekedjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!