Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire sírnak az oltás miatt?

Troy95 kérdése:

Mennyire sírnak az oltás miatt?

Figyelt kérdés
Egy 1/10es skálán, most mennyire sírhatnak azok az, egyetemisták, gimnazisták, szimpla fiatalok, akik csak azért oltatták be magukat, és álltak tobb meteres sorokba,"38" fokos melegbe, hogy mehessenek majd szórakozni, moziba, uszodába, stb.. Nem a covid miatt, szimplán a "szabadság vesztés miatt", mert sok fiatal csak ezért tette. Erre most eltörlik hogy csak azon személyek, lehetnek ezen helyek "fogyasztói" akik oltással, ezzel a kártyával bírnak. Kicsit ki lehetnek akadva. Én csak nevetni tudok rajtuk..

2021. jún. 27. 20:52
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
10es ezt a neved is mutatja
2021. jún. 27. 21:19
 12/28 anonim ***** válasza:
67%
És honnan tudod kérdező, hogy ez így is marad? Ha összehasonlítod a tavaly nyári adatokat az ideivel, tavaly ilyenkor kevesebb volt az esetszám, és a delta variáns még fel sem futott. Azt nem hiszem, hogy olyan durva korlátozásokra lesz szükség mint télen, de ha emelkednek a számok, bizonyos korlátozások még visszajöhetnek, ebben az esetben nyilván az oltottak lesznek előnyben. Utazáshoz meg továbbra is kell az igazolás. Persze ha valakinek kisebb macera állandóan tesztelgetni, egy valag pénzt és időt kihajítani az ablakon, akkor nem szóltam. Nekem ez nem jött szóba. ;)
2021. jún. 27. 21:22
 13/28 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
70%

Ti komolyan még próbáltok ész érvvel magyarázni egy ilyen embernek, aki még magyarul írni is alig tud, és ő megmondja hogy: kísérlet, meg mit tudom én ? :D

Ne haragudjatok, de tudjátok, "nagyobb hülye az..."

2021. jún. 27. 21:24
 14/28 A kérdező kommentje:
12es igazad van, miden benne lehetséges már. Nem kell heti tesztelgetés elmentem egy antigen vértesztre, és annyi antisejt volt a vérembe, valami oknál fogva (nem estem át a covidon az kiderult volna) hogy kaptam kártyát.
2021. jún. 27. 21:25
 15/28 A kérdező kommentje:
13mas nem hallottal még a teszt fázisrol? Ez mindenhol jelen vanxd
2021. jún. 27. 21:27
 16/28 anonim ***** válasza:
47%

Nekem aztán nem fájnak a tények, mert nem én vagyok a kifogásolt réteg, de legalább tudjuk, hogy van egy új trollunk az oldalon. Kész felüdülés Bazsi után.

Szóval csak hajrá.

2021. jún. 27. 21:28
 17/28 anonim ***** válasza:
63%

Hagyjátok rá.

A kérdező csak szimplán antiszociális élettelen aki már sokadik kérdésében szidja a "bulizós fiatalokat" miközben önmagát introvertált értelmiségiként jellemzi...

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1122..

Vannak bajok odabent.

2021. jún. 27. 21:29
 18/28 A kérdező kommentje:
Ez nem én vagyok, ha jól tudom nekem publikus a nevem
2021. jún. 27. 21:36
 19/28 anonim ***** válasza:
67%

Hűha, igaza van Genyának, vannak itt bajok bőven…

Há muci! Mit gondolsz, honnan a francból lettek neked antitesteid, ha nem estél át a Covid-on? Berepültek a szádon keresztül? Besírok, pozitív az antigén tesztje, de ő nem esett át! :D

Mindezt ráadásul azok után, hogy másfél éve a csapból is az folyik, hogy az emberek egy nem elhanyagolandó része full tünetmentes végig…

Ezek után nem csodálkozom hogy miért tart ott az ország ahol. Ha a lakosságnak csak az ötöde van hasonló szinten, csoda, hogy nem hátrafelé haladunk.

Hopp! Várjunk csak…

2021. jún. 27. 21:40
 20/28 anonim ***** válasza:
66%
Nem látszik a neved, én is ugyanerre a kérdésre gondoltam, hogy a tiéd, de tedd láthatóvá és máris kiderül
2021. jún. 27. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!