Mennyire sírnak az oltás miatt?
Ti komolyan még próbáltok ész érvvel magyarázni egy ilyen embernek, aki még magyarul írni is alig tud, és ő megmondja hogy: kísérlet, meg mit tudom én ? :D
Ne haragudjatok, de tudjátok, "nagyobb hülye az..."
Nekem aztán nem fájnak a tények, mert nem én vagyok a kifogásolt réteg, de legalább tudjuk, hogy van egy új trollunk az oldalon. Kész felüdülés Bazsi után.
Szóval csak hajrá.
Hagyjátok rá.
A kérdező csak szimplán antiszociális élettelen aki már sokadik kérdésében szidja a "bulizós fiatalokat" miközben önmagát introvertált értelmiségiként jellemzi...
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1122..
Vannak bajok odabent.
Hűha, igaza van Genyának, vannak itt bajok bőven…
Há muci! Mit gondolsz, honnan a francból lettek neked antitesteid, ha nem estél át a Covid-on? Berepültek a szádon keresztül? Besírok, pozitív az antigén tesztje, de ő nem esett át! :D
Mindezt ráadásul azok után, hogy másfél éve a csapból is az folyik, hogy az emberek egy nem elhanyagolandó része full tünetmentes végig…
Ezek után nem csodálkozom hogy miért tart ott az ország ahol. Ha a lakosságnak csak az ötöde van hasonló szinten, csoda, hogy nem hátrafelé haladunk.
Hopp! Várjunk csak…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!