Nekem csak annyi,hogy 26 évesen furcsa volt belefondolni,hogy basszus mindjárt 30 leszek
De nem érdekelt mert 26 évesen 18 néztek
2021. jún. 27. 07:30
12/21 anonim válasza:
A 25 rosszabbul esett. Akkor még sehol se tartottam, meg anyukám akkor halt meg pár hónapja és nagyon egyedül voltam.
Azóta lett barátom-vőlegényem-férjem, második diplomám, munkahelyem, előléptetésem, szóval sűrű volt, a 30-on átsuhantam. 32 vagyok, a munkahelyemen azt mondta az egyik kollégám h kb 20nak nézett, ami szerintem nem igaz, de azért jólesett :D
A 35től viszont már félek
2021. jún. 27. 08:29
13/21 anonim válasza:
Nem volt egy nagy pillanat, vagy sokk a születésnapom környéként, viszont ami utána jött... Elfogyott a türelmem és nem hagytam magam tovább kihasználni semmilyen téren, felmondtam több munkahelyemen, nem viseltem el a fárasztó, vérszívó ismerőseimet tovább.
2021. jún. 27. 09:11
14/21 anonim válasza:
Semmilyen.
20-as években jobban éreztem az idő telését. 30-adik semmilyen nem volt, most meg 32 vagyok.
Inkább az az elgondolkodtató, hogy mit szerettem volna elérni 30 éves koromra, és ebből mennyire nem jött össze semmi, mennyire nem tartok sehol.
2021. jún. 27. 09:16
15/21 anonim válasza:
Nekem is ez a bajom. A 30 még buli volt, de most a 32t már nem vártam. Nem okozott örömet a szülinapapom, mert csak arra emlékeztet, hogy nem tartok sehol. Közben ott a társadalmi nyomás, hogy miért nincs saját lakásom, kölyköm, férjem, meg 24-25 évesen se így láttam magam,szóval azért van egy kis csalódottság is.
2021. jún. 27. 09:25
16/21 anonim válasza:
Sajnos én fizkailag töltöttem be, nem lelkileg. 14 évvel ezelőtt. A kérdésedre a válasz röviden: jobb, mint a negyvenet. Sokkal, sokkal jobb.
2021. jún. 27. 09:38
17/21 anonim válasza:
29 vagyok, egyáltalán nem félek tőle. Kb most érzem magam a legjobban a bőrömben, van házunk, kocsink, jövőre esküvőnk aztán belevágunk a családalapításba.
2021. jún. 27. 12:06
18/21 anonim válasza:
Idén leszek 30 de egyébként utálom a születésnapjaim, rossz kedvem/ hangulatom lesz tőle.
2021. jún. 27. 14:43
19/21 anonim válasza:
Semmilyen.ez csak 1 szám :D
2021. jún. 28. 10:32
20/21 anonim válasza:
Nekem teljesen semmilyen volt, foleg, hogy mindenki max husznak nezett. A negyven is jo volt, azt mar merfoldkonek ereztem, de 46-ig olyan fiatal voltam, utana kezdett latszani az ido, hogy nem hiszek a kerek szamokban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!