Aki kovidos lett, lelkileg hogyan érintette?
Figyelt kérdés
2021. márc. 17. 10:43
1/15 anonim válasza:
mintha influenzás volnék. Ez is egy betegség.
2/15 anonim válasza:
Sehogy. Egy menstruációt százszor rosszabbul élek meg. A korlátozások és az életem tönkretétele viszont depresszióssá tett.
3/15 anonim válasza:
Úgy érted, hogy az akiről kiderült? Merthogy már régesrég mindenki elkapta...
5/15 A kérdező kommentje:
És kinek milyen tünetei voltak?
2021. márc. 17. 11:32
6/15 anonim válasza:
A lakosság 90%-nak semmilyen tünete nincs, ettől még kovidhordozó. At influenzával is pont így van. Egyébként hova lett idén az influenza? Hoppá. Csak egy kis maszk kellett és máris nincs semmi.
7/15 anonim válasza:
Ugyanúgy, mint legutóbb a hörgőgyulladást. 40 fokos láz, kis nehézlégzés és minden levegővétel fájt plusz orrdugulás. 1 hét alatt elmúlt.
Lelkileg ugyanúgy érintett, mint minden betegség. Káromkodtam, hogy feküdni kell pár napot és ennyi.
8/15 anonim válasza:
2 napig volt 37-es "lázam", szóval semmi extra.
Azt is utólag tudtam meg, hogy Covid, mert 2 hét után is csak tesztel mehettem volna vissza dolgozni, az meg pozitív lett.
10/15 anonim válasza:
Na és ez az a nagy világjárvány.😆😆😆😆😆
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!