Annyi balhé van itt ebből hogy már nevetek. Miért hiszi mindenki azt hogy a 14 év feletti személy, csak 15 éves kortól számít 14 év felettinek?😂
Figyelt kérdés
2021. jún. 26. 18:30
12/21 anonim válasza:
Biztosan valaki ad ra majd neked valaszt<3
13/21 anonim válasza:
Vannak meg itt normalis emberek is
14/21 anonim válasza:
Nem csináltak volna semmit, 14 éves kortól nem büntetendő, azzal fekszel le akivel akarsz(kivéve 12 év alattival), sajnos, nem sajnos.
15/21 anonim válasza:
De az se bűn ha egy 14 éves fekszik le egy 18 évessel?
17/21 anonim válasza:
A 14 év feletti, az 14 év feletti. Vagyis ha tegnao voltál 14, akkor már feletti vagy. Aki ezt nem érti, ott vannak bajok.
18/21 anonim válasza:
Végre normális emberek.
Akkor nem bűncselekmény ha lefekszek a barátommal 14 évesen ha 5 hónapja múltam 14?
#17es
19/21 anonim válasza:
Mert egész számokban gondolkodnak.
14 felett a 15 van, ha az egész számok halmazán nézzük.
A kor mérésénél, viszont nem csak egész számok vannak. Ha valaki 14 éves és hat hónapos, az 14,5, ami szintén nagyobb, mint 14, de sokan erre nem gondolnak.
20/21 anonim válasza:
Én még életemben nem láttam vagy hallotam olyat, hogy valaki nem érti ezt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!