Akik most azt kívánják, hogy az oltatlanok ki se tehessék a lábukat a házból, mert ők terjesztik a járványt, azok tavaly egész nyáron otthon ültek?
Én mondjuk nem felebaráti szeretetből oltottam, mert fertőzni ugyanúgy tudok, csak nekem lesznek enyhébbek a tüneteim. Aki nem oltott azt sincs értelme elíténi a döntései miatt, a mi családunk is tök vegyes ebben a tekintetben, de valahogy nem tudott megosztani minkent ez a dolog.
Szerintem kérdező te se vedd fel ezt a fonalat mert felesleges. Neked is megvan az okod amiért nem ezt preferáltad, aki nem tud ezen túllépni az magára vessen!
Én amúgy sem tavaly nem mászkáltam el, sem idén nem fogok, de ennek eü okai vannak. Hiába vagyok oltva, kb. sehol nem kellett még használnom a kártyám.
Azért az oltottak kevesebb vírust ürítenek, kevésbé fertőznek. Eleve vagy betegek se lesznek, vagy ha igen, akkor enyhe tünetekkel.
Őszintén szólva csak akkor nem jártam el/hívtam át embereket, amikor épp durva volt a járványhelyzet.
"Tavaly nyáron hasonló fertőzöttség mellett, de oltás nélkül, feloldották a korlátozásokat"
Be is robbant a járvány őszre, ugye milyen jó volt utána?
Most is be fog, csak hálistennek már csak 4 millió ember között fog terjedni. Talán nem lesz akkora baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!