Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akik most azt kívánják, hogy...

Akik most azt kívánják, hogy az oltatlanok ki se tehessék a lábukat a házból, mert ők terjesztik a járványt, azok tavaly egész nyáron otthon ültek?

Figyelt kérdés
Tavaly nyáron hasonló fertőzöttség mellett, de oltás nélkül, feloldották a korlátozásokat. Tehát arra következtetek, hogy akik most az emberiség megmentőinek képzelik magukat, mert felebaráti szeretetből oltattak, hogy véletlenül se fertőzzenek meg senkit, azok tavaly ugyanilyen felelősségteljesek voltak és ki se mozdultak a házból a nyár folyamán.

2021. jún. 24. 17:44
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Én mondjuk nem felebaráti szeretetből oltottam, mert fertőzni ugyanúgy tudok, csak nekem lesznek enyhébbek a tüneteim. Aki nem oltott azt sincs értelme elíténi a döntései miatt, a mi családunk is tök vegyes ebben a tekintetben, de valahogy nem tudott megosztani minkent ez a dolog.

Szerintem kérdező te se vedd fel ezt a fonalat mert felesleges. Neked is megvan az okod amiért nem ezt preferáltad, aki nem tud ezen túllépni az magára vessen!

Én amúgy sem tavaly nem mászkáltam el, sem idén nem fogok, de ennek eü okai vannak. Hiába vagyok oltva, kb. sehol nem kellett még használnom a kártyám.

2021. jún. 24. 19:39
 12/30 A kérdező kommentje:
#10,#11! Teljesen igazatok van, amúgy én is lesz.rnám, nem is tapasztalok ilyen megosztottságot, meg ezeket a szélsőségeket a saját környezetemben, pedig oltottság tekintetében nálunk is teljesen vegyes. Csak simán szeretem érteni az embereket, mert ami itt megy néhányaktól, az számomra teljesen logikátlan, a fentebb írt okok miatt. (Tudom, ezt megérteni lehetetlen küldetés 🤷)
2021. jún. 24. 19:51
 13/30 anonim ***** válasza:
75%
Én sose tartottam be a kijárásit,illegálisba buliztunk mindig valamelyikünknél.Elkaptam a covidot,oltást is megkaptam bár igazából bánnom,mert úgy se fog érdembe megvédeni,ha meg megint el kell kapnom úgyis elkapom.Tök mindegy mibe hal meg az ember.
2021. jún. 28. 21:29
 14/30 anonim ***** válasza:
25%
Azt akarják hogy az oltottak fertőződjenek, mert azok nem fogják leterhelni az egészségügyet. Az oltatlanok azért nem mehetnek kártya nélkül, mert azok ha megbetegszenek, akkor nagyobb valószínűséggel kerülnek majd kórházba. Ilyen egyszerű. Az egészségügyet, a gazdaságot, és az oltatlanokat óvják, nem pedig g.ciskednek
2021. jún. 30. 22:18
 15/30 A kérdező kommentje:
Értem. Ez is egy vélemény. De nem a kérdésre válaszoltál.
2021. jún. 30. 22:22
 16/30 anonim ***** válasza:
86%
De arra is válaszoltam, szavaztam már. Oltott vagyok, tavaly itthon döglöttem.
2021. jún. 30. 22:25
 17/30 anonim ***** válasza:
89%
Ja ée idén mászkálok, bocs ez lemaradt
2021. jún. 30. 22:25
 18/30 A kérdező kommentje:
😂Akkor bocsi, és köszi.
2021. jún. 30. 22:27
 19/30 anonim ***** válasza:
89%

Azért az oltottak kevesebb vírust ürítenek, kevésbé fertőznek. Eleve vagy betegek se lesznek, vagy ha igen, akkor enyhe tünetekkel.

Őszintén szólva csak akkor nem jártam el/hívtam át embereket, amikor épp durva volt a járványhelyzet.

2021. jún. 30. 22:32
 20/30 anonim ***** válasza:
42%

"Tavaly nyáron hasonló fertőzöttség mellett, de oltás nélkül, feloldották a korlátozásokat"

Be is robbant a járvány őszre, ugye milyen jó volt utána?

Most is be fog, csak hálistennek már csak 4 millió ember között fog terjedni. Talán nem lesz akkora baj...

2021. júl. 1. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!