Fogtatok már bolhát magatokon?
Én rendszeresen pedig csak egy macskám van bár lehet a munkahelyről is hozok haza párat.
Tegnap például 2 után hazaértem és kávézás közben éreztem, hogy csípi a bokám. Felhúztam a nadrág szárát és a zokni szélénél volt. Megfogtam, szétharaptam, ittam tovább a kávémat.
Az előbb Candy Crush közben éreztem, hogy csípi a bal kezemet. Odanéztem és ott is volt, le is tudtam fotózni majd ezt is szétharaptam.
Ez pedig 1 hét termése:
Miért nem szívtad ki rögtön a vérét is akkor már? :) lehet hogy a te véred is...
Egyébként tényleg nagyon nehéz semlegesíteni a bolhát összenyomással, meg eltaposással próbálkozva, mert nagyon szívós fajta.
Szétharaptad...Édes, van egy macskád, annak a vérét is szívja. Ez elég veszélyes, bármit elkaphatsz a macska, ill. másik ember vérétől, ha a munkahelyről vitted haza.
Van beltérben, házban használható bolhaírtó. Azt kellene plusz macskának bolha elleni nyakörv. Vagy valami. Kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!