Észrevettetek valamilyen változást ( magatokon vagy ismerőseiteken ) fizikai vagy szellemi mióta maszkot hordotok ?
Figyelt kérdés
Ha igen,miket?
Akik kötekedni akarnak ne írjanak.
2021. jan. 6. 15:33
1/21 anonim válasza:
Többet szemezünk egy kollégámmal + naponta rám kacsint és mosolyog.
1 éve még rám se mert nézni. :)
3/21 anonim válasza:
Ha maszkot hordok nem igazán tudok koncentrálni. Ezért jó a home office.
4/21 anonim válasza:
Semmit, pedig asztmás vagyok. Elég nagy baj szerintem ha valakiben változást okoz egy vékony anyag viseléséből fakadó apró kellemetlenség.
6/21 anonim válasza:
15:37-esnek: Milyen békává??? Gyíkká, ember, gyíkká!
"Gyakrabban kap el a hányinger" Hát, néha ki kéne mosni, vagy le kéne cserélni azt a maszkot, nem? És a fogmosás is fel van találva...
"Ha maszkot hordok nem igazán tudok koncentrálni. Ezért jó a home office." Ööö, biztos a maszk miatt van?
Igen. Bőrkeményedéses lett a fülem töve :(
7/21 anonim válasza:
Igen cuncika, maszk nélkül 5-ször olyan jól tudok koncentrálni, de akard ám megmondani másnak hogy mit tapasztal. Honnan jöttél kis szívem, melyik országból írogatsz?
8/21 anonim válasza:
Nekem a meleg levegő miatt ami a maszk viselése következtében az arcomra csapódik, kipattogott, vörös lesz. De ha leveszem a maszkot, pár perc és elmúlik. A többieken meg a feszültséget tapasztalom. Mindenki sík ideg, ha tehetnék egymás torkát vágnák el.
9/21 anonim válasza:
7:
Nem, nem, ez nem egy hülye angol sorosista maszk, hogy gyíkká változtasson, hanem rendes magyar, ami békává változtatt.
10/21 anonim válasza:
Sajnos elkezdtem pattanásosodni, pedig sosem volt rám jellemző. A kiszuszogott párától meg leolvad a szempillaspirálom. Nagyobb bajom sose legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!