GallitsGáborCsaba kérdése:
Mit javasoltok nekem, vagy bárkinek ahhoz, hogy szellemileg lefáradjak este annyira, hogy eltudjak/eltudjon aludni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy átfogják rakni ezt a kérdésemet másik fő kategóriába, mert hirtelen nem tudtam hová tegyem fel ezt a kérdésemet, annyit segítek, hogy nekem folyamatosan jár az agyam egyszerre több dolgon is, éppen ezért is nagyon nehezen alszom el! Úgy érzem ezzel az elalvási gonddal nem vagyok egyedül!2020. szept. 21. 00:04
1/5 anonim válasza:
Tanulj este helyesírást, az biztos jól kifáraszt.
3/5 anonim válasza:
Hát... nem szeretnék olyan helyen élni, ahol leidiótázzák azt, aki normálisan beszél.
Lassan ideje költöznöm?
4/5 anonim válasza:
3: költözz szerintem. Mindenkinek jobb lesz.
5/5 anonim válasza:
Na igen. Ez jön most itt, akkor meg tényleg jobb, ha kihagyom:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!