Ti kb mikor realizáltátok magatokon hogy már nem vagytok fiatalok?
19 évesen, utolsó középiskolás táborban. Egyszerűen nagyon nem tudtam azonosulni azzal a szórakozással, ahogy ők teszik....
22F
#3 Jaj, ne. Remélem, csak viccből írtad. :)
Én olyan 42 éves korom körül. Befejeztem az érettségit és elhelyezkedtem egy viszonylag jobb munkahelyen, mert már nem bírtam a fizikai munkát. 47F
Mèg èn sem. 38N :)
Bár ha elhallgatom buszon, villamoson a mai tizenèveseket, mindig arra gondolok, hogy Úristen, èn is ilyen idiótán beszèltem, meg vihorásztam ennyi idősen?
#4: hát nem érzem magam vénembernek, de attól még erős szintlépésnek érzem, hogy már durva különbséget látok köztem és a 16-18 éves korosztály között
Amikor sétáltattam a fiamat egy nap.
Volt néhány fiatal az utcán, egy ütött-kopott Golfot javítottak a szokásos fiatalos szakszerűséggel. Én abban a korban ugyanazt csináltam, most meg babázok és felújításra takarékoskodok meg annak járok utána, melyik biztosítást válasszam a házra idén. A felelősség öregít.
Akkor vettem észre, h már a B oldalt hallgatom, mikor Bujtor István meghalt. Magam is meglepődtem.
De a fejlődés nem áll le, csak az idő értéke növekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!