Normális, hogy a ffinek, akivel ismerkedek,.a babakori kepe a profilképe?
Figyelt kérdés
Cdak engem zavar, vagy tényleg gáz?!
Nem vagyok fiatal 😔és ő sem.
2021. jún. 20. 23:30
1/11 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. 44f.
Bár én semmit sem teszek nyilvánossá, de én antiszociális vagyok. De semmi bajom azzal aki ilyet rak ki. Sokkal gázabb aki szivárványos képeket rak ki, meg je suis charlie hebdo stb. Na azokat agyon tudnám csapkodni olajos biciklilánccal.
2/11 anonim válasza:
Tök normális, és elfogadott dolog 😁
4/11 anonim válasza:
Egy idióta lehet, többféle mentális zavarral...
Meneküüüüüüülj!
5/11 anonim válasza:
Szerintem is furcsa. Én rákérdeznék miért teszi, szerintem a jelenleg lévő alakjával vagy arcával nincs megelégedve annyira, hogy felvállalja.
6/11 anonim válasza:
Nekem sem tetszene, és gyanús lenne.
8/11 anonim válasza:
az apró jelek, amikből a nők tudományos alapon ítélnek...
9/11 A kérdező kommentje:
A többséggel tudok azonosulni, nagyon fura, nekem aberrált is. Így vége, persze ehhez még sok más társult :(
2021. jún. 22. 01:57
10/11 anonim válasza:
Szerintem semmi aberrált nincs benne. Nekem fura, de lehet azt hiszi, hogy ezzel “lyalydemilyencuki” és elájulnak tőle a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!