Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van egy fiú akivel ismerkedek...

Van egy fiú akivel ismerkedek és nem tudom mi legyen?

Figyelt kérdés

Mindketten fiúk vagyunk viszont ő vékonyabb alkat én pedig kicsit megvagyok hízva pontosabban húsz felesleges kiló van rajtam és rosszul érzem így magam és utálom hogyha macis pasinak hívnak, ez a fiú azt mondta hogy nem zavarja hogy elvagyok hízva mert szereti a macis pasikat, mondtam már neki hogy csak átmeneti a túlsúlyom és éppen teszek ellene de ma azt írta szívesen látna alsóban én elmondtam neki hogy most nem érzem jól magam így és nem szeretném, majd ha jól érzem magam láthat alsóban legyen türelmes de erre elkezdte hogy légyszi én pedig megírtam neki hogy nagyon rosszul esik hogy nem figyel rám erre írta hogy rendben bocsi én pedig megvoltam sértődve vagy mi és ezért azt válaszoltam hogy inkább megyek és hogy semmi baj, az lenne a kérdésem hogy most várjam é meg hogy ő írjon nekem vagy várjak és ha nem ír írjak é én neki. Nagyon rosszul esett hogy rendesen elmagyaráztam neki hogy nem szeretném még de ő akkor is elkezdett légyszizni

Még csak két napja beszélünk de elvileg nagyon bejövök neki mi legyen? Ő is nagyon bejön nekem de valahol attól is félek hogy csak szivat és kiakar csalni egy kövér fotót és lelép na meg amúgy sincs rendben az önbizalmam

2020. szept. 9. 17:07
 1/8 A kérdező kommentje:
Ő arra hogy inkább most megyek csak annyit felelt hogy "ok" ezt is vegyük figyelembe
2020. szept. 9. 17:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Úgy érzem írhatnék neki valamit hogy ne érezze magát lekoptatva de mit is írhatnék?
2020. szept. 9. 17:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Mit írhatnék úgy hogy megértsen?
2020. szept. 9. 17:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Máskülönben jól eltudtunk beszélgetni csak őt jobban érdekli a szex mint engem
2020. szept. 9. 17:29
 5/8 anonim válasza:
De érezze magát lekoptatva, mert ráderőltetne valamit, amit te láthatóan nagyon nem akarsz.
2020. szept. 9. 18:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Valami más válasz? Hogy más irányból is megközelítsük a kérdést
2020. szept. 9. 21:08
 7/8 Laylah válasza:
Te sértődtél meg, neked kell békülnöd. Ha akarsz.
2020. szept. 11. 20:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Mindegy nem illettünk egymáshoz
2020. szept. 12. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!