Mást is megvisel ez a hőség?
Teljesen megszoktam azt a “téli” 10 fokot. Nincsen hidegérzetem, így az a normális számomra, és olyankor egész nap kint vagyok a kertben kisebb megszakításokkal.
Még a május tűrhető volt, ugyanis sok eső esett, nem is nagyon sütött a nap. De ez a június valami kegyetlen.
Fel lett állítva a medence, hogy legyen némi szórakozásom, de a 3. napon már 29 fokos lett a víz, így már azért sem érdemes kilépnem a házból.
Teljesen nyomott vagyok, fáradt, semmihez nincs kedvem. Megy a klíma, mondhatni az tart életben. Viszont így sem hűl lejjebb 23 foknál a lakás, és nekem ez is sok. Egész nap alszom, rémálmaim vannak meg fáj a fejem, pedig 2 liter vizet megiszok.
A novembert várom, de hol van az még... :/
Kérdezem én, mit változtatott az életvitelén az, aki nehezen viseli a meleget? Miket eszik, miket és mennyit iszik?
Pl. ezeket a fűtő ételeket mellőzi az étkezéséből ilyenkor? [link]
Igen, mindenkinek iszonyúan árt, azoknak is, akik imádják, csak ők nem hajlandóak beismerni. Itt van egy remek összefoglalás erről: [link]
A fejlett országokban már a vezető halálokok között van a hőség, nem ok nélkül. Nekem személy szerint csak zokogni van erőm egész nyáron, hozzám sem lehet szólni, gyűlölöm az izzadást, a fuldoklást, a napsütést. Legszívesebben nyári álmot aludnék, ha tudnék aludni a k'rva kánikulában. Nagyvárosiként este/éjjel sem tudok mit csinálni, itt novemberig le sem hűlnek a házfalak és az utak. Téli gyerek lévén 10 fok környékén térek magamhoz és fagypont alatt vagyok igazán elememben.
A vádaskodó kérdezőnek: vegetáriánus vagyok, egész nyáron eléldegélek natúr joghurton, gyűmölcsökön és jégkrémen, fűszereset eleve nem szoktam enni, nincs túlsúlyom, mégsem bírtam soha a meleget. Képzeld, nem vagyunk egyformák, és nem rinyálunk, hanem döglődünk a testhőmérsékletű levegőben.
"Igen, mindenkinek iszonyúan árt, azoknak is, akik imádják, csak ők nem hajlandóak beismerni."
Hűha, te aztán igazán megmondtad most a tutit. 🤔😒😅
Biztosan csak megjátszom itt az eszemet és ezért nem ismerem be, hogy eddig 30 év alatt állításod szerint biztos, hogy ártott nekem a meleg.
Neked már biztos, hisz hőgutát kaptál, azért találsz ki ilyeneket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!