Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mást is megvisel ez a hőség?

Mást is megvisel ez a hőség?

Figyelt kérdés

Teljesen megszoktam azt a “téli” 10 fokot. Nincsen hidegérzetem, így az a normális számomra, és olyankor egész nap kint vagyok a kertben kisebb megszakításokkal.

Még a május tűrhető volt, ugyanis sok eső esett, nem is nagyon sütött a nap. De ez a június valami kegyetlen.

Fel lett állítva a medence, hogy legyen némi szórakozásom, de a 3. napon már 29 fokos lett a víz, így már azért sem érdemes kilépnem a házból.

Teljesen nyomott vagyok, fáradt, semmihez nincs kedvem. Megy a klíma, mondhatni az tart életben. Viszont így sem hűl lejjebb 23 foknál a lakás, és nekem ez is sok. Egész nap alszom, rémálmaim vannak meg fáj a fejem, pedig 2 liter vizet megiszok.

A novembert várom, de hol van az még... :/

2021. jún. 20. 14:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
#10 Ez mind szép és jó, de ettől függetlenül van akinek a szervezetét jobban megviseli, örülj neki, hogy a tiédet nem.
2021. jún. 20. 18:07
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Mintha csak rólam írtál volna.. Épp fél órája keltem fel a délutáni alvásból, ami amúgy nagyon nem jellemző rám, de mióta ilyen gecı meleg van, állandóan fáradt vagyok, fáj a fejem stb.
2021. jún. 20. 18:17
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Kérdezem én, mit változtatott az életvitelén az, aki nehezen viseli a meleget? Miket eszik, miket és mennyit iszik?

Pl. ezeket a fűtő ételeket mellőzi az étkezéséből ilyenkor? [link]

2021. jún. 20. 18:46
 14/18 anonim ***** válasza:
Én déltől estig az autóban ülök, amiben nincs klíma. Nem kellemes, de túlélhető. Igazából nekem ez jobb, mint fázni meg mittomén hány réteg ruhát magamra pakolni. Tulajdonképp csak az első hétnyi hőség visel meg, utána megszokom.
2021. jún. 20. 19:32
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
#13 Kérdezheted, de hidd el van olyan, hogy valaki attól függetlenül, hogy normális életvitelt folytat nehezen viseli, mint írtam, szervezetfüggő. Pl. Nem nehéz betartanom azt, hogy könnyű, egészséges ételeket fogyasszak, mert imádom a halat, zöldség, gyümölcsféléket, magvakat, csak a vizet szeretem nagyjából, néha-néha egy egy gyümölcs shake, szeretek mozogni, túrázni, sportolok rendesen, mégis ki lehet a világból üldözni (vagy inkább a hűtött szobából NEM kiüldözni) ezzel az idővel, mert utálok izzadni és napokig migrén gyötör.
2021. jún. 20. 19:37
 16/18 anonim ***** válasza:
55%

Igen, mindenkinek iszonyúan árt, azoknak is, akik imádják, csak ők nem hajlandóak beismerni. Itt van egy remek összefoglalás erről: [link]

A fejlett országokban már a vezető halálokok között van a hőség, nem ok nélkül. Nekem személy szerint csak zokogni van erőm egész nyáron, hozzám sem lehet szólni, gyűlölöm az izzadást, a fuldoklást, a napsütést. Legszívesebben nyári álmot aludnék, ha tudnék aludni a k'rva kánikulában. Nagyvárosiként este/éjjel sem tudok mit csinálni, itt novemberig le sem hűlnek a házfalak és az utak. Téli gyerek lévén 10 fok környékén térek magamhoz és fagypont alatt vagyok igazán elememben.

A vádaskodó kérdezőnek: vegetáriánus vagyok, egész nyáron eléldegélek natúr joghurton, gyűmölcsökön és jégkrémen, fűszereset eleve nem szoktam enni, nincs túlsúlyom, mégsem bírtam soha a meleget. Képzeld, nem vagyunk egyformák, és nem rinyálunk, hanem döglődünk a testhőmérsékletű levegőben.

2021. jún. 20. 21:06
 17/18 anonim ***** válasza:
75%

"Igen, mindenkinek iszonyúan árt, azoknak is, akik imádják, csak ők nem hajlandóak beismerni."

Hűha, te aztán igazán megmondtad most a tutit. 🤔😒😅

Biztosan csak megjátszom itt az eszemet és ezért nem ismerem be, hogy eddig 30 év alatt állításod szerint biztos, hogy ártott nekem a meleg.

Neked már biztos, hisz hőgutát kaptál, azért találsz ki ilyeneket.

2021. jún. 20. 21:25
 18/18 anonim ***** válasza:
67%
#16: Én spec nyári gyerek vagyok, éltem trópusi országban is (jó volt, pedig se otthon, se az autóban nem volt klímánk), és még ebben mostani hőségben is képes vagyok éjjel/hajnalban fázni. Nekem a sok fázás az életem egyik megkeserítője. Akkor inkább a hőség. Ebben egy dolgot utálok igazán, az pedig az, hogy ha izzadok, akkor egy idő után ragad a bőröm. Ezért szoktam napi 3-szor zuhanyozni, ha tehetem.
2021. jún. 20. 21:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!