Mást is megvisel ez a hőség?
Teljesen megszoktam azt a “téli” 10 fokot. Nincsen hidegérzetem, így az a normális számomra, és olyankor egész nap kint vagyok a kertben kisebb megszakításokkal.
Még a május tűrhető volt, ugyanis sok eső esett, nem is nagyon sütött a nap. De ez a június valami kegyetlen.
Fel lett állítva a medence, hogy legyen némi szórakozásom, de a 3. napon már 29 fokos lett a víz, így már azért sem érdemes kilépnem a házból.
Teljesen nyomott vagyok, fáradt, semmihez nincs kedvem. Megy a klíma, mondhatni az tart életben. Viszont így sem hűl lejjebb 23 foknál a lakás, és nekem ez is sok. Egész nap alszom, rémálmaim vannak meg fáj a fejem, pedig 2 liter vizet megiszok.
A novembert várom, de hol van az még... :/
Igen mást is, de még ez csak az eleje, jövőhét csütörtökre 40 fokot is mondanak keletre, délre.
De azért este fél 7-kor kimehetsz..akkor már kellemes az idő.
Én is akkor megyek ki.
Tegnap este 9 óra után mentem ki, hát... Vert a víz rendesen.
10 fok az ideális nekem, ezek a 30+ fokok nem tudom miféle gyíkembereknek tetszik.
Igen, én utálom a meleget. Pont az átmeneti tavaszi, őszi időjárás a kedvencem, amikor nincs se túl hideg, se túl meleg, tehát az ilyen 15-20 fok, de hát manapság már pont ebből az átmeneti időből van kevés.
Én sem csinálok semmit, itthon a lakásban van klíma, az szinte egész nap megy, így olyan 23 fok van bent, ki nem megyek, mert mit csináljak ilyen melegben? 34 fok van, de érzem én 40-nek is. Éjszaka a hálószobában nem megy a légkondi, mert valamiért nem tudok úgy aludni, az ablakot nem nyitom ki, mert hajnaltól nagyon zajos, lefekvés előtt járatom a légkondit, de reggelre iszonyú levegőtlen lesz a szoba és úgy kelek fel, hogy folyik rólam a víz. Nekem 25 fok felett már meleg van, 30 felett meg már halál.
Engem nem visel meg. Imádom, hogy ilyen idő van, már nagyon vártam, hogy végre meleg legyen, nagyon elegem volt már, hogy állandóan hideg volt.
Nem rinyálni kell, hogy itt a meleg, el kell fogadni, odafigyelni az étkezésre, a folyadékbevitelre és az életmódunkra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!