Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi életed leg cikibb története?

Mi életed leg cikibb története?

Figyelt kérdés
2021. jún. 19. 20:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
6.-os osztálykirándulásból hazajöttünk letett minket a sulinál nekem valami olyan szinten kellett már kakálnom, mint szokták mondani karcolt a vége. 10 percre laktam a sulitól, de éreztem, hogy nem fogom egyszerűen kibírni. Egyik ismerősöm ragaszkodott, hogy de had kísérjen haza, meg beszélgessünk kicsit, de tudtam, hogy nem lesz ebből semmi leráztam valahogy, és egyből rohantam egy "sikátor szerű" dolog felé, de nem kimondottan elzárt terület, csak volt 1 sötétbb hely. Mikor letoltam a gatyám, hogy szabadon eresszem amit szabadon kell. Nem hazudok egy akkora darab volt, hogy még én is meglepődtem természetesen se zsepi, se papír semmi nem volt éppen nálam, szóval rohantam hazafele szaros seggel, de ahogy kifordultam a sarokból összefutottam osztálytársaimmal. Nem tudom levágták-e vagy érezték-e azt a bűzt, de olyan vörös voltam mint egy paprika. Mindig is féltem nem otthon nagy wc-zni, hát ott átérékelődött bennem az életem az biztos :D
2021. júl. 2. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!