Bíborka keresztnév tetszik?Mellé milyen második keresztnév illik szerintetek?
Feltételeinek:-Szépen hangzon a Zelenák vezetéknévvel,illetve az első névvel
-Ne legyen a 20 leggyakoribban(pl.Hanna,Lili)
-Régieset sem szeretnénk(pl.Mária,Erzsébet)
Mielőtt valakinek lenne egy olyan "tisztességes"hozzászólása,nem olyanokat kérek mint Anália, Orália és társai.
Túl sok lenne a Z.
Nekem meg a két tagú fura.
Bár gyerekkorom imadott fogorvosa Éva volt, az nem fura.
A Laura egész jól hangzik
Nincs baj vele, nekem tok mindegy, foleg azota hogy Hannibálrol is van tudomasom...
Csak fura hozza 2. név
Nekem hirtelen a Mira jutott eszembe, az előttem szólóakhoz hasonlóan én is valami rövidebb, 2 szótagos nevet keresnék.
Nekem a Bíborka névvel semmi gondom, akik szerint a Bíborka néni fura, én ismerek egyet, és mivel gyerekekkel foglalkozik, rendszeresen ebben a formában hangzik el a neve. Vagy Bíbor néni. És nem volt senki, aki fenn akadt volna rajta.
Van olyan kislány ismerősöm, akit a szülei kapásból csak Bíbor névvel anyakönyveztették. Őt vagy a teljes nevén, vagy Bibinek szólítják.
De van olyan Bíborka is, akit viszont Borinak becéznek. Ebből kiindulva ő Bori néni lesz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!