Mi az a keresztnév, amivel a világból is ki lehetne kergetni?
Figyelt kérdés
Miért?2021. máj. 28. 18:23
1/38 anonim válasza:
Boróka, Ádám. Az elmúlt pár évben a legtöbb gyereket mind így hívják a környéken.
2/38 anonim válasza:
Dzsenifer, Denerisz, Dzsásztin.
3/38 anonim válasza:
Az összes ilyen cigós név, pl. Nikolász, Cintia, Penelopé, Dzsézönsztetem, stb...
Meg ismerek egy csajt, aki Csinszka, na ettől is meghalok, mert ő azt kéri, hogy Csininek hívjuk. Mintha valami pónihoz beszélnénk, basszus.
4/38 anonim válasza:
Noel.. minden 2. Kölyköt igy hivnak már falra mászok, amikor meghallom 😃
6/38 anonim válasza:
Nekem a Lívia és az Olívia. Felkapott nevek mostanában, főleg az Olívia - nekem meg egyszerűen feláll a szőr a hátamon, ha meghallom. Nem tudom az okát miért, egyszerűen szörnyűnek találom mindkét nevet.
Ja és még a Felícián és a Felícia ugyanez a kategória nálam.
7/38 anonim válasza:
Sok van, leginkább ezek az újhullámos tucatnevek
9/38 anonim válasza:
A "Nagy magyaros nevek" mint a éva,Tamás,Mónika meg Nálam is ezek a cigányos nevek mint pl.Dzsesszika meg Armando.Emellett utálom a Regina,Rebeka,Vivien neveket
10/38 anonim válasza:
Minden olyan es hasonlo nev, amit fentebb irtak: Rikardo, Dzsesszika es tarsai!
Tovabba: Bence, Noel, Noe, Zoe, Nikolett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!