Bíborka keresztnév tetszik?Mellé milyen második keresztnév illik szerintetek?
Feltételeinek:-Szépen hangzon a Zelenák vezetéknévvel,illetve az első névvel
-Ne legyen a 20 leggyakoribban(pl.Hanna,Lili)
-Régieset sem szeretnénk(pl.Mária,Erzsébet)
Mielőtt valakinek lenne egy olyan "tisztességes"hozzászólása,nem olyanokat kérek mint Anália, Orália és társai.
Én a Bíborkát kidobnám a francba mert a gyerek 10 éves kora után ciki. Miért nem lehet rendes nevet választani, ami szép is?
Zelenák Róza /Emma/ Hajna/Léda /Léna stb. És miért kell két név?
Utolsó mi a rendes név? Úgy bírom mikor ezt mondják. Van az a kategória ami tényleg nevetséges vagy gáz. De ez egy normális keresztnév, max nem mindenkinek tetszik. Hálistennek, mert akkor mindenki ezt adná.
Szóval nem rossz név, de hosszú a vezetéknév is, ez is. Miert szeretnél másodikat? Még dallamos is, nem feltétlenül illik utána még egy név. Mert olyan névhalmozásnak tűnik. ( vmi rövid esetleg, Éva, Zita, Lilla..)
14es vagyok.
Akkor vmi rövidet válasszatok mögé. 2 szótagosat. Sok szép van. :)
Nekem meg a Léna, Petra, stb nem.tetszik, pedig rendes nevek. Szerintem a Bíborka neni szép. :) de ízlesek és pofonok. De attól még rendes név. De én nem adnám, nem azert vedem, csak amikor igy leszólnak egy viszonylag ritkább nevet, azt nem szeretem. Kislányom sem a top 100ból kapott. Na és? Rendes neve van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!