Mennyire lenne fura egy csendes gyerektől...?
Mit gondolnátok,ha a csendes, szorongó lány, egyik napról a másikra nagyon hiperaktívan, hangosabban, belépne a munkahelyre és ki kiálltaná,h megérkezett. Aztán meg valszeg nem tud semmit csinálni, mert nincs úgy meló és emberekkel sem tud úgy beszélni és nagyon hamar elhallgatna. 😂
Szeretnék változtatni a viselkedésemen, de nem vagyok vmi érdekes. Viszont egyenlőre mindenki cukinak tart, so bírnak. 😅 de akkor is unalmas vagyok...
Nem feltétlenül sokat vagy harsányan kell megnyilvánulni, hanem keveset, de azt határozottan és kedvesen.
Ha üv akarsz lenni, akkor azt kellene sugallnod, hogy átlátod, érted a folyamatokat, precíz vagy és következetes. (A mekiben nem kell feltalálni semmit, csak ismerni kell és betartani a szabályokat.)
Szerintem abból nyerhetsz magabiztosságot, ha nyitott szemmel, okosan dolgozol, mindig tudod, hogy mi történik, érted az összefüggéseket, tisztában vagy a "nagy képpel". Ehhez éppenséggel jobb egy csendesebb attitűd. A harsányak általában magukkal vannak elfoglalva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!