Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire lenne fura egy...

Mennyire lenne fura egy csendes gyerektől...?

Figyelt kérdés

Mit gondolnátok,ha a csendes, szorongó lány, egyik napról a másikra nagyon hiperaktívan, hangosabban, belépne a munkahelyre és ki kiálltaná,h megérkezett. Aztán meg valszeg nem tud semmit csinálni, mert nincs úgy meló és emberekkel sem tud úgy beszélni és nagyon hamar elhallgatna. 😂

Szeretnék változtatni a viselkedésemen, de nem vagyok vmi érdekes. Viszont egyenlőre mindenki cukinak tart, so bírnak. 😅 de akkor is unalmas vagyok...

2021. jún. 17. 19:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Bemész: "Szevasztok, írjad fel megjöttem" vagy hogy gondoltad?

Alapból, ha egy egyszerű kijelentés elég a vezetőnek, akkor valószínűleg már az ajtónyitásra tisztában van vele hogy megérkezett v.ki🤷‍♂️

Egyébként garantált sikered lesz ha v.ki megérkezik, elkiáltja magát mint kiskakas a tyúkólban, te meg odaszólsz "Jó hogy mondod basszus, észre se vettük"

2021. jún. 17. 19:52
 12/21 A kérdező kommentje:
Hát izé...😅 még nem igazán van több ötletem. Nagyon lelkes vagyok, de ezt sem lehet sokáig elvinni,h na adj vmi melót. 😶
2021. jún. 17. 20:05
 13/21 anonim ***** válasza:
Szurkolok akkor az akciohoz! :D Mit dolgozol egyebkent? :)
2021. jún. 17. 20:12
 14/21 anonim ***** válasza:
Gyerekek nem dolgoznak.
2021. jún. 17. 20:28
 15/21 anonim ***** válasza:
Ezen gondolkoztam én is...
2021. jún. 17. 20:32
 16/21 A kérdező kommentje:

Mekiben diákmunkázom.

Le lehet szólni, de én szeretem. 😌

2021. jún. 17. 20:33
 17/21 anonim ***** válasza:
Semmi szegyellnivalo nincs a munkaban, ilyen szempontbol jo helyet valasztottal, foleg, ha penztarban is dolgozol es kommunikalsz emberekkel, segithet onbizalmat szerezni. :)
2021. jún. 17. 20:38
 18/21 anonim ***** válasza:
Én mindig is "felnéztem" arra aki diákként veszi a fáradságot és elmegy dolgozni egy kis zsebpénzért🤷‍♂️
2021. jún. 17. 20:45
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszi,nagyon rendesek vagyok. Van esetleg tanácsotok a továbbiakra?

Szükségem lenne önbizalomra, hisz üzletvezető akarok itt lenni,így nem lehetek nyomi.😅🙄

2021. jún. 17. 20:58
 20/21 anonim ***** válasza:
Hát akkor ne nyomiskodjál.😂 Én pl. Most mondtam fel nemrég még van egy hetem, amit le kell, hogy dolgozzak. De úgy megyek be azóta, mintha én lennék a császár, mert majdnem bármit megtehetek😂😂 annyira jó érzés, bánom, hogy nem előbb engedtem el magam és vettem volna lazábban a dolgokat. Szóval ja te is vedd lazán ne feszengjéé'😅
2021. jún. 17. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!