Mondok valamit, senki nem figyel rám, ezért inkább csendben maradok, majd megkérdezik, miért vagyok ilyen csendes. Másoknak is ismerős ez a szitu?
Aahh ugyanez van velem is, de ez a társaságtól függ.
Én általában nagyon nehezen nyílok meg másoknak, viszont van amikor teljesen nyitott vagyok az első perctől. Ez a másik féltől függ, hogy ő milyen. Vagy éppen a társaságtól.
Nekem ez akkor volt, amikor sulit váltottam. Elhívtak a többiek engem is fagyizni, aztán leültünk az asztaloknál, és mikor hozzászóltam volna a témához, észre se vették, hogy egyáltalán beszélek. Elhallgattam szándékosan nem fejezve be a mondatot, és semmi. Semmi reakció, észre se vették.
Viszont volt akivel egyből megtaláltam a közös hangot.
Szerintem csak annyi, hogy ez a társaság nem a te világod, és nem itt van a helyed, hanem valahol máshol. :)
Ha ez osztály szinten van, akkor pedig egyszerűen nem ott can a helyed. Barátnőm is hasonló cipőben jár, jövőre vált gimit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!