Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Beadott önéletrajz után hány...

Beadott önéletrajz után hány nap múlva jeleznek vissza?

Figyelt kérdés
2021. jún. 14. 12:43
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
Soha napján kb. sajnos.
2021. jún. 14. 12:44
 2/6 anonim válasza:
100%
3 hete kezdtem el beadni, kb. 9 helyre. Eddig semmi.
2021. jún. 14. 12:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Orulj ha visszajeleznek.

M.o-n nagyon nem szokas.

Amugy meg HR valogatja.

2021. jún. 14. 12:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
1.Vagyok. Én arra jöttem rá,hogy az életrajz küldözgetés olyan kb. mint a lottósorsolás.Az esély konvergál a nulla felé.A legjobb ha az ember személyesen adja be az életrajzot,vagy telefonál legalább,csak legyen valamilyen kommunikáció. Azt,hogy te beadtál egy életrajzot ,egy dolog.Lehet,hogy soha meg sem nyitják az e-mailt,el sem olvassák.Vagy ha elolvassák is,csak átfutják,a következő pillanatban el van felejtve.Az is lehet,hogy már rég megvan az ember a posztra.
2021. jún. 14. 12:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Kb 3 hét is lehet. Utana jelentosen csokken az esely, hogy valaha is vissza szolnak.

Viszont az oneletrajzod lehet, hogy bekerul egy kalapba. Ez azt jelenti, hogy ha még valaki elmeegy toluk kesobb, vagy akit helyetted vettek fel a posztra felmondott, akkor csak eloveszik a kalapot, es lehet pont te leszel a szerencses, akit pl 3-4 honap mulva, vagy 1 ev mulva fehivnak, hogy szabad vagy e még.

2021. jún. 14. 12:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Én ilyenre már számítani sem szoktam :Ddd
2021. jún. 14. 21:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!