Vannak éjszakai sétálgatós sztorijaitok?
Egyszer egy szélesebb főúton sétáltam hazafelé (nem full forgalmas, szóval autó nem sok járt, de nem is kihalt sikátor), a járdarész is széles fás-bicikliutas.
Az egyik kapubejáróban egy pucér pasi maszturbált. Csak a szemem sarkából figyeltem fel rá, hogy ott áll valaki, fel se fogtam hirtelen, mit látok.
Ha nem tudnám, hogy józan voltam, azt hittem volna utólag, képzeltem. :D
Mikor ejszaka dolgoztam a belvarosban, este kilenckor sokkal rosszabb arcokat lattam, mint hajnali negykor. Igaz, hogy a ketto kozott necces lehet. Hajnalban okado fiatalok es szorgos munkaba igyekvo proletarok voltak az utcan. Gyakran gyalog mentem haza Budara, fiatal csinos nokent. Igaz, hatarozottan mentem. Kiszelloztettem a fejem, hogy le tudjak ereszteni. Nyaron napfelkeltek voltak. Imadtam az ejszakat.
Ja, egyszer egy auto lelassitott mellettem, az veszelyesnek tunt, de mentem, mint a Terminator.
A Teréz körúton sétáltam a nagy sötétszinű ilyesztő igencsak
nagydarab egyertelműen örzővédő kinezetű és vérvonalú kutyámmal még a kovidhiszti előtt és pár külföldi turista pepróbálkozott,hogy biztos prosti vagyok. Irodai stilusban öltözök. Semmi dekoltázs. Hosszú nadrag Lapos zárt cipő.
Jol szetoltottam az idiotakat.
Aztan megtalaltam egy honlapot,hogy Budapestrol azt irjak,hogy a Teréz es Erzsébet krt tele van prostival meg kuplerájjal. Gratula a honlap szerkeztőjének.
Igen, vannak.
Rendőr állított meg kétszer, semmi extra, csak furán viselkedtek
Koollégiumban egyszer koliban aludva sétáltam,csak arra ébredtem fel hogy pisálok,utánna bementem a szobámba ami nem is az én szobám volt,és valaki a lábát feltettem az ágyra mert nehogy felfázzon,és az felébredt..
Na ja,majdnem megállt a szívem amikor szólt..XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!