Ti mennyit gondoltok a cikis sztorijaitokra?
Eszetekbe szok jutni? Csak mert nekem mostanság elég sokat pörög az agyam ezen, nem tudom miért, aztán rosszul érzem magam :D
Itt nem olyanokra gondolok, hogy elestél az utcán, hanem azoktól pikánsabb sztorikra amit sokan láttak és egy ideig a szájukra vettek. Sokszor elgondolkozom így évek után, hogy vajon még az emberek emlékezhetnek e rá? Ha meglátnak az jut e rögtön az eszükbe?
Csak én vagyok ezzel így? Szoktatok ezen agyalni? Tudom, hogy felesleges, meg történt ami történt, csak idönként eszetekbe jut? :D
Én egy nem túl régi eset után úgy aludtam, mint a csecsemő:
Két óránként felriadtam és felsírtam.
Túlságosan nem fejteném ki, csak annyi, hogy egy fellépésen való bebőgés volt. Legalább egy hónapig szenvedtem miatta, és folyton ez volt a témám a zenész ismerősökkel, biztos már az agyukra mentem, de vártam a megnyugtató szavakat. Szinte mindegyik tudott olyan sztorit mesélni amin ők is beégtek, és ez némiképp megnyugtatott. Vagy legalább is az, hogy próbálnak megnyugtatni. Meg azzal is nyugtattak, hogy higgyem el, ezen már csak én gondolkodok, a többiek rég elfelejtették.
Szóval hosszú vajúdás volt, de most már én is csak mosolygok rajta. Mondjuk ez egy olyan eset, amit helyre lehet hozni egy sikeres fellépéssel, és akkor már biztos azt jegyzik meg a továbbiakban.
Az nagyobb gáz, mikor rosszkor mondasz rosszat, vagy valami állati nagy hülyeséget. Na azt nehéz helyre hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!