Mi a véleményetek a tinderről? Vannak személyes furcsa sztorijaitok randikról, vagy beszélgetésekről?
Figyelt kérdés
Párszor használtam nem sok ideig, de komolyan itt majdhogynem minden ember nem normális, vagy kamus , a legutolsó esetem után azt mondom soha többé,pedig Én tényleg normális voltam
Nektek mik a tapasztalataitok? Randiztatok már ami balul sűlt el? Vagy esetleg beszélgetések ahol hirtelen eltűnt a másik fél?
2020. márc. 26. 11:25
1/9 anonim válasza:
Én 3x használtam életem során.
Egyszer sem találtam normális beszélgetőpartnert mert vagy nem használták annyira, vagy nem írtak vissza, aki meg visszaírt nem tudott kommunikálni. :D 22/F
2/9 anonim válasza:
Inkább szexpartner keresőnek használják. Feltűnő nők meg 'támogatót' keresnek.
3/9 anonim válasza:
A Badoo sem jobb. Azt sem ajánlom.
Van e sztorim? Inkább hagyjuk...😂
4/9 A kérdező kommentje:
Fejtsd ki nekem is van! :D
2020. márc. 26. 11:50
5/9 nemaRendőrség válasza:
Ott jöttem össze barátnőmmel anno. Azóta már együtt élünk és boldogok vagyunk
6/9 anonim válasza:
Nálam működött. Vagyis én sok mindenkivel beszélgettem, a többsége ezeknek a beszélgetéseknek mondjuk elhalt, de volt több randim is. Teljesen értelmes, jó fej emberek voltak, egyszerűen csak általában kiderült előbb-utóbb, hogy nem egymást kerestük vagy nem volt meg a szimpátia. Aki nem normális azt már a beszélgetéseknél ki lehet szűrni, nyilván azoktól szét is váltam. Akikkel találkoztam azok teljesen korrektek voltak.
7/9 anonim válasza:
Én nagyon szigorú elvárások szerint válogattam a srácokat, sokkal írogattam is, de csak egy srác volt olyan, akivel később máshol is felvettük a kapcsolatot egymással, és találkoztunk is 3x. Maga a srác külsőre, érdeklődését, hobbijait tekintve szinte tökéletes volt, de ez a 3 találka bőven elég volt is belőle. Túl sok elfolytott szeretetet zúdított rám egyszerre, amivel jól el is taszított magától. Azóta lett neki barátnője, de szinte minden nap beszélünk, sokszor nagyon bunkó velem, néha összeveszünk, de aztán kibékülünk, részemről haverok maradtunk.
8/9 anonim válasza:
Én próbáltam de nem sikerült olyan embert találnom akivel normálisan el lehetett beszélgetni.
9/9 anonim válasza:
én egyszer voltam regelve, de volt pár randim utána:) Jó volt, már nincs rá szükségem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!