Neten anonim veszélyes beszélni, ismerkedni szerintetek?
Figyelt kérdés
Jelenleg anonim ismerkedek egy férfival, csak az a kérdés forog bennem mivel anonim nem veszélyes tehát értem arra hogy később kiderül valami róla vagy ha úgy alakúl és találkozunk akkor hogy nem derül más ott majd ki róla? Vagy hogy utána megfenyeget vagy valami. Most egyáltalán nem ilyen csak azért írom hogy ha találkozunk ott ha mégis kiderülne hogy másmilyen mint amit leírt magáról.2021. jún. 13. 19:36
11/13 A kérdező kommentje:
A lényeg annyi hogy eltűnt az illettő azóta szóval már nem is érdekel, valószínű nem gondolta komolyan
2021. jún. 15. 23:38
13/13 anonim válasza:
Igen, de nem nekem. Én vagyok az a ragadozó, aki azokra a ragadozókra vadászik, akik sima ragadozókra vadásznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!