Mást is idegelte már fel az ilyen anonim oldalak?
Figyelt kérdés
Csak én vagyok bolond vagy nem tudom de voltam már fent anotalkon chat.hu és hát borzasztó konkrétan idegesebb lettem. Mi az hogy elitélnek valakit azért mert nem fekszik le idegennekkel? És szinte mindenki csak azt kérdezte hogy nézek ki? Van barátom miért nincs? Tényleg ennyire idióta emberek is vannak, miért probléma ha én csak beszélgetni mentem fel erre meg jönnek az ilyen kérdésekkel? Kérdezem én milyen világ ez a mai? Le néznek valakit azért mert nem K..? Ez borzasztó már bocsánat. Tisztelet a kivétel!2021. jún. 13. 15:18
1/3 anonim válasza:
Ilyen helyekre csak bűnözők és naív tinik járnak. (legalábbis az anonim esetében).
3/3 A kérdező kommentje:
Igaz nem lehet tudni kik azok.
2021. jún. 18. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!