Szeretnék segíteni egy csaladon, melyik futar szolgalat vállalja?
Egy facebook ismerősöm segítséget kért. Tartós elelmiszer, tisztalkodasi eszközök, stb. Szeretnék neki küldeni csomagot, anonim. Kb20kg lenne a csomag 60x60cm-es doboz. Tescot szoktam küldeni ilyen esetben, de nagyon sokszor nincs áru és a fele rendelesem hiányzik. Ami ilyen helyzetben nagyon kellemetlen.
Illetve anonim szeretnek most maradni. Tesconal meg ott a szállító level.
Olyan futárt keresek, aki hazhoz jön es elviszi vidékre a csomagot. Persze álnevet használnék(szomszedomet, megbeszeltem vele) Sprinter futart neztem, de nem tudom hogy mennyibe kerül. Nem annyira sürgős, hogy másnap ott legyen, de jó lenne ha 1 héten belül.
Szerintetek melyik futarszolgalat vállal egyedi kereseket, es mennyibe kerülhet?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Több ilyen cég is működik. Sokat segít, ha tudod, mekkora a doboz (raklap?...) mérete és súlya.
Itt van hozzá egy kalkulátor:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Kedves 1!írtam a parametereket. De köszönöm, ez a kalkulator szuper, remélem igazabol is igy van.
2.Csomagpont sajnos nem jó, mert nem tudom odacipelni a csomagot. :(
Köszönöm szépen a válaszokat Mégegyszer!
Igen, láttam, azonban a kb.20 kg sajnos nem elég pontos, mert van ahol 20 kg fölött már óriáscsomagnak vagy mi a szösznek minősül a küldemény. Ahogy a 60 x 60 x ...? sem fed le minden kérdéses paramétert.:)
Remélem, sikerrel jársz!
Jó volt olvasni, hogy ebben "mesterkedsz":)
(Az #1 válaszoló voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!