Mit kezdjek az életemmel?(18 éves vagyok és még élni akarok)
18 éves vagyok egy kis városban lakók
Kicsi korom óta az volt az álmom hogy modell legyek
Helyette a volt legjobb barátnőm lett az
El tudjátok képzelni mennyire rossz érzés? mikor a legjobb barátnőd ellopja az álmod
Így most nem tudom mihez kezdjek
Elég szerény körülmények között élek
Nagyon csúnyának érzem magam és mindenki bát
Még barátom soha nem volt
Suliban sem tanulók jól és már azt is elrontottam mert többször volt lehúzva a magaviseletem hiányzás miatt
Nem tudom mit tegyek de így nem mehet tovább
Mi az hogy ellopta? Attól hogy ő modell lett, még te is lehetsz. Nincs olyan szabály hogy kettőtök közül csak az egyikőtök lehet modell, és mivel ő beelőzött, te már nem lehetsz.
Csináld végig te is amit ő, és ha elég jó vagy akkor te is modell leszel. Ha meg nem, akkor nem kell másokra mutogatni, meg ráfogni hogy miatta nem lettél az.
Mi volt az akadály, mi miatt nem lehettél végül modell? Mivel próbálkoztál?
A suliban milyen szakmát tanulsz, abban nem tudod magad elképzelni, hogy boldog légy? Esetleg Pestre felköltözni, ahol több lehetőség van továbbtanulásra, meg akár modellkedésre is?
Ennyi idősen senki nem lesz modell.
Csupán annyi történik, hogy aki elég buta és naív, azt kihasználják a magukat modellügynökségnek nevező cégek.
Áll neki ezerrel tanulni, olvass, járd az országot, és találj rá önmagadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!