Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit kezdjek az életemmel?(18...

Mit kezdjek az életemmel?(18 éves vagyok és még élni akarok)

Figyelt kérdés

18 éves vagyok egy kis városban lakók

Kicsi korom óta az volt az álmom hogy modell legyek

Helyette a volt legjobb barátnőm lett az

El tudjátok képzelni mennyire rossz érzés? mikor a legjobb barátnőd ellopja az álmod

Így most nem tudom mihez kezdjek

Elég szerény körülmények között élek

Nagyon csúnyának érzem magam és mindenki bát

Még barátom soha nem volt

Suliban sem tanulók jól és már azt is elrontottam mert többször volt lehúzva a magaviseletem hiányzás miatt

Nem tudom mit tegyek de így nem mehet tovább

2021. jún. 13. 14:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mi az hogy ellopta? Attól hogy ő modell lett, még te is lehetsz. Nincs olyan szabály hogy kettőtök közül csak az egyikőtök lehet modell, és mivel ő beelőzött, te már nem lehetsz.

Csináld végig te is amit ő, és ha elég jó vagy akkor te is modell leszel. Ha meg nem, akkor nem kell másokra mutogatni, meg ráfogni hogy miatta nem lettél az.

2021. jún. 13. 14:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha van hozzá adottságod, lehetsz modell. Ha nincs, akkor sem az az oka, hogy a barátnőd "ellopta" az álmodat. Ne haragudj, de egy 10 éves gyerek gondolkodik így.
2021. jún. 13. 14:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mi volt az akadály, mi miatt nem lehettél végül modell? Mivel próbálkoztál?

A suliban milyen szakmát tanulsz, abban nem tudod magad elképzelni, hogy boldog légy? Esetleg Pestre felköltözni, ahol több lehetőség van továbbtanulásra, meg akár modellkedésre is?

2021. jún. 13. 17:14
 4/4 kombika ***** válasza:

Ennyi idősen senki nem lesz modell.

Csupán annyi történik, hogy aki elég buta és naív, azt kihasználják a magukat modellügynökségnek nevező cégek.

Áll neki ezerrel tanulni, olvass, járd az országot, és találj rá önmagadra!

2021. dec. 17. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!