Mihez kezdjek az életemmel, ha nem akarok dolgozni? 25F
Hát, én is utálok dolgozni, és engem is kikészít a házi munka, bevásárlás, de senki nem csinálja meg ezeket helyettem, putriban pedig nem szívesen laknék, szóval muszáj. Ettől függetlenül minden napom kicsit más. Jelenleg nem dolgozom, csak tanulok, de most mivel úgyis online oktatás lesz, tervezek beirtakozni egy fizetős online képzésre a jelenlegi mellett, amivel kapnék rögtön melót is. Igazából soha egy percig nem unatkozom, mert állandóan tanulok valamit, vagy a hobbijaimmal foglalkozom, ezért is tervezek olyan munkát végezni, ahol ezeket tudom majd folytatni.
Ha nem értesz semmihez, akkor mi érdekel? Tanuld ki azt, legyél vállakozó.
Mar bocs, de te maris ertesz 2 dologhoz: rinyalas es kifogasok.
Plusz nehezen tudom elhinni hogy egy ember aki kijart legalabb 8 osztalyt nem ert semmihez.
Ismered a kozmondast, nincs lehetetlen csak tehetetlen.
Ó, itt rendszeresen szoktak feltenni hasonló kérdéseket. Több mindenből lehet választani. Több lehetőséged van, mint gondolnád! Olyan, számodra kivitelezhetetlen javaslatot, mint hogy nőj fel, nem írok.
Megmaradsz ún. leélőnek, mint most is vagy. A leélő az, aki kihasznál másokat (jellemzően rokonokat) aztán táguló körben kölcsönöket kér barátoktól, ismerősöktől, amit aztán sose ad meg. Mihelyst a források (jellemzően a szülei) kimerülnek, elhunynak, nos, akkor új életstratégia után kell majd nézned.
Ötös találatot érsz el a lottón. Ikszelni csak tudsz?
Jól házasodsz.
Celeb leszel. Dolgozniuk nekik se kell, ugye. Hogyan kerülj be a médiába -hát ez neked kell megoldanod.
Bűnöző leszel. Jellemzően olyan bűncselekményeket követsz el, amit pitiánernek neveznek. A következő 20 éved felét sitten töltöd, de dolgoznod tényleg nem kell (eltekintve a zacskóragasztástól a kóterben).
Művész leszel. Utcazenész, festőművész, és árulod a produkciódat/képeid.
Prostituálod magad. Ha kihúzatod az első nyolc fogadat, mindkét nemnél számíthatsz sikerekre. Egy idő után szél-inkontinenciád lesz, néha-néha kiesel a bizniszből (a nemibeteggondozóban rólad elnevezett sarkocska lesz a váróban), de a bevételeidből futnia kell a kényszerszünetekre.
Elmész hajléktalannak, kéregetsz, kukázol, és hogy ne zavarjon az átlagember megvetése, szép lassal eliszod az egészségedet és meghalsz negyven évesen.
Melyiket megoldást választod? Válaszod indokold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!