Mikor kaptál utoljára pofont?
Figyelt kérdés
Kitől? Miért? Mi volt a reakciód?2021. jún. 8. 17:43
11/21 anonim válasza:
"Mikor kaptál utoljára pofont"?
2014-ben kaptam utoljára pofont. Igaz akkor egyszerre 4-et elosztva, 2 pofon jött a jobb arcomra 2 pofon pedig a balra.
Kitől?
Egy másik férfitől
Miért?
Mert fél éve már visszonyom volt a barátnőjével, és lebuktunk előtte sex közben.
Reakcióm?
sietve felöltöztem és távoztam, utána még vagy 3-4 órát sajgott a pofon ütött arcom.
F31
12/21 A kérdező kommentje:
Szegény pasas. Nemhogy félrekúr az a ringyó, de ráadásul egy ilyen puncival, aki vissza sem üt, hanem becsicskul és elkullog. Ez így még megalázóbb.
2021. jún. 11. 05:32
13/21 anonim válasza:
kérdező mert te aztán biztos legépeled abba a helyzetbe
14/21 A kérdező kommentje:
13: Igen, előfordult.
2021. jún. 11. 16:57
15/21 anonim válasza:
kérdező, elég agresszív vagy. ja és "köszi" hogy lepunciztál, mikor válaszoltam a kérdésedre
16/21 A kérdező kommentje:
Hát most mit csodálkozol, ha a válaszodban azt mesélted el, mekkora punci vagy!
Agresszív, én? Mert nem tűröm el, hogy megpofozzanak? Hát te valami hernyó lehetsz. Más nőjét kúrni, az megy, de kiállni magadért nem. De senki se kritizáljon! LOL, ugye anyád egyedül nevelt?
2021. jún. 11. 21:58
17/21 anonim válasza:
kérdező gondolom párszor fel lettél szarvazva, hogy így kiakadtál a témán
18/21 A kérdező kommentje:
17-es, ne hordd ide a femináci tirádáidat, légy szíves. Igen, volt olyan ringyóm, aki félrekúrt, de mentségére szolgáljon, hogy ez ugyanaz volt, aki a fenti történetben szerepelt, szóval nem is vártam mást. Ilyenre azt mondani, hogy "felszarvazás", az olyan, mintha kiszállnék egy taxiból, és elkezdenék sírni, hogy ellopták az autómat.
2021. jún. 11. 23:05
19/21 anonim válasza:
Tegnap
Barátomtól
Mert utána néztem egy kigyúrt srácnak
20/21 anonim válasza:
19-es: A baràtod, egy hulladèk,senkihàzi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!