Kb. egy hete. Kávés krémlikőr volt, azt hiszem. Azért ittam, mert ingyen volt, és viszonylag finom.
2021. jan. 19. 18:07
2/16 anonim válasza:
Kb. 20 éve, mert az akkori főnök ünnepelt és muszáj volt belekortyolni az egészségére. Szörnyű volt! Az alkohol is. Utálom az ízét. Már nem emlékszem a nevére, de soha többet semmit senki kedvéért!!
2021. jan. 19. 18:11
3/16 anonim válasza:
Hát volt egy alkoholista időszakom, olyan 3-4 éve. Azóta gyakorlatilag egyáltalán nem iszom, max egy kortyot ünnepekkor.
Mióta egy bunkó, paraszt alkoholista csürhe banda belerángatott az ivászatba, azóta rosszul vagyok az alkoholtól, még a szagától is elfog az undor.
Az említett alkoholista söpredék nem volt rest minden egyes alkalommal balhézni, agresszívan viselkedni. Szóval nekik köszönhetően teljesen meggyűlöltem az alkoholt.
2021. jan. 19. 18:12
4/16 anonim válasza:
Pezsgő. Szilveszterkor. Nem, nem vagyok antialkoholista, ha beültünk vacsorázni valahova, volt, hogy megittam egy pohár bort. De erre most ugye nincs lehetőség.
2021. jan. 19. 18:13
5/16 anonim válasza:
Tegnapelott este par uveg sort, mert neha amikor mar elvegeztem mindent es leteszem az autot, szoktam itthon sorozgetni. Lazulok :)
2021. jan. 19. 18:13
6/16 anonim válasza:
Pezsgőt és pálinkát szilveszterkor. Azóta nem adódott különösebb alkalom.
2021. jan. 19. 18:14
7/16 anonim válasza:
Majdnem 4 éve.Arra nem emlékszem már hogy mit,és nem is szeretnék már rá visszaemlékezni,mert alkoholista vagyok.
2021. jan. 19. 18:15
8/16 anonim válasza:
Múlt héten, meggyes sört, felhúzott egy szaktársam a puskázási mániájával és nagyon jól esett stresszlevezetésnek.
2021. jan. 19. 18:18
9/16 anonim válasza:
Apósom kedvéért valami likőrt az ünepekkor, de egy kortynál többet nem bírtam lenyelni belőle és nem is értem, hogy tudjátok szeretni az alkoholt?!
2021. jan. 19. 18:18
10/16 anonim válasza:
Hónapokkal ezelőtt... talán fél éve... vagy egy? Akkor is csak négy apró korty karamellás krémlikőr. Egyetlen féle alkoholt szeretek - karamellás krémlikőr. De nem vágyom rá, hogy fogyasszam. Mármint, ha apám mondjuk meglepne, akkor megköszönném, és időnként öntenék magamnak, de magamtól egyszer vettem alkoholt, az is krémlikőrféleség volt, és végül nem én ittam meg, hanem apukám kortyolgatta el, mert nekem nem ízlett. Miért ittam? Éppen kedvem volt hozzá, ha már volt itthon. Amúgy kb 20 üveg alkohol van itthon. Apám vonzza az alkoholt, majdnem mindenkitől azt kapott ajándékba. Bor, pezsgő, whiskey, mindenféle gyümölcslikőr... minden van itthon, de mivel ritkán iszik alkoholt, csak gyűlnek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!