Utoljára mikor, és miért tudtál más valaki örömének/sikerének szívből örülni?
Mindig tudok örülni.
Egyébként érdekes h pont emiatt van annyi áldozat és mártir, mert ott állandó a figyelem, a siker meg aha aha jóvanfiam ügyesvótá mehetsz a dolgodra.
Amikor az egyik legjobb haveromnak barátnője lett egy 2 hónapja 😊 nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de én tökre örülök nekik 😊
20/F
Nekem eddig leginkabb csak videok miatt ereztem azt az igazi felhötlen örömet, amik a legjobban megfognak azok a meglepetés eljegyzések amikor Valoban nem is sejtette a làny.
Pl amikor a csaj szobalany volt vmi a szallodaban, a srac meg titokban kivette az egyik szobàt, es elökeszitett vmi zenét is etc a lànykéréshez,a csaj jött be klmotosan takaritani a felmosoval :D, ahogy meglàtta mi várta es ahogy a sràc nyakàba ugrott, johogy meg nem könnyeztem :D
Azon hogy az életben minek örültem igy es ennyire, ami màs sikere, még gondolkodom
De valójában másokat nem igazán érdekel. Ez szerintem is így van. Számomra teljesen semleges mások sikere vagy éppen sikertelensége.
Szerintem az sokkal fontosabb hogy ne irigykedjen valaki a másik sikereire. Örül vagy sem lényegtelen. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!