Te tudsz örülni másnak a sikerének?
Figyelt kérdés
Én valahogy nem tudok2019. okt. 27. 11:37
1/19 anonim válasza:
Nagyon én se. De nem “nem örülök”, csak nem érdekel igazán.
2/19 anonim válasza:
Igen, ha tudom h jó ember és szeretem őt. Aki rossz ember annak is, csak kevésbé, mert úgy érzem nem érdemli meg. De amúgy igen tudok örülni masok sikerének!
5/19 anonim válasza:
Ha tőlem független a dolog, akkor örülök neki, nem árt nekem vele. Ha viszont valaki lekörözött valamiben, akkor nem örülök neki :D
6/19 anonim válasza:
Igen, de csak akkor ha tisztességes kemény munkából származó siker! Akkor inspirál arra hogy én is jobb legyek. Viszont ha alátolják, készen kapja, vagy úgy szerzi meg hogy átgázol miatta sok emberen akkor nem nagy érdem, nem foglalkozok vele.
7/19 anonymousreview60 válasza:
Emberfüggő. A rokonszenvesek sikereinek jobban. Ha emberileg alapvető dolog (pl. gyerek) jött össze neki nagy nehezen, azt nagyon nem barátaimnál is kicsit értékelem.
8/19 anonim válasza:
Igen, de csak akkor, ha valódi tudás, tehetség, szorgalom van mögötte és nem keresztapu vagy a nagybácsi vagy a párt vagy haverok stb. támogatja a tehetségtelen kölyköt a "siker útján".
9/19 anonim válasza:
Ha megdolgozott érte és megérdemli, akkor igen. Az olyanoknak akinek az apja a segge alá rak mindent és csak a arca nagy, az olyanokénak nem.
10/19 anonim válasza:
Aki saját erejéből érte el a sikert annak igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!