Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Te tudsz örülni másnak a...

Te tudsz örülni másnak a sikerének?

Figyelt kérdés
Én valahogy nem tudok
2019. okt. 27. 11:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
32%
Nem.
2019. okt. 27. 12:00
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Aki nagyon közel áll/állt hozzám, és sikereket ért el, annak mindig örültem.
2019. okt. 27. 12:19
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak rosszabbul érzem magam a saját sikertelenségem miatt.
2019. okt. 27. 13:16
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem definíció szerint sem siker, amit nem magad értél el.

Attól függ, ki az. Ha egy normál ember, akkor se nem örülök, se nem bánkódok. Ha egy szar ember, akkor kicsit elfilózok a karmán. Ha valaki, akit szeretek, annak nagyon örülök.

2019. okt. 27. 13:30
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen, szép is lenne, ha a gyakornokaim ötös szakdogáját inkább elgáncsolnám...
2019. okt. 27. 13:38
 16/19 anonim ***** válasza:
32%

Filmekben vagy blogokban rendszeres hogy örülök mas elert celjainak, örömének, sikerenek, gyözelmének.(megmentettek egy gyereket, megtalàltak egy kutyàt, gyöztek a versenyen, stb)

Az életben irto ritka, mert nem latom hogy tett volna erte vagy megérdemelte volna, illetve amiben nem vettem reszt mert tölem független, abban az örömben nem is tudom hogyan lehet egyaltalan osztozni.pl minek örüljek annak hogy szomsued Julcsa kitört a csorosagbol es karriert epitett. Közöm nincs hozza. Vagy pl baratnöm kapott kocsit a pasijatol. Erösen kutakodom mikor is örültem en màs sikerének.

Megvan egy. Tarskeresesi idöszakomban rengeteg depis, mulya, negativ, pesszimista, szerencsetlen, vagy közömbös hideg lesz.rom tipusu emberrel hözött össze a sors (vagy valami rajtam ülö àtok), egyetlen egy srac volt akivel normalisan el lehetett beszelgetni, van intelligenciaja (komolyan ritka ez is), felvàllalja hogy ferfi(udvarol, nem feminim, tudatos, hatarozott), es öt akarhova megy dolgozni par honap es beteszik vezetöi stàtuszokba mindig, ami neki szinte természetes (nem él vissza vele, nem büszkelkedik, nem is mondja el eleve, kesöbb derül ki veletlenül, nem vàg fel, nem beszel magas lorol), nala ereztem ugy hogy ö igen tenyleg vezetönek valo, es dicsergetni sem kell ha kinevezik, mert ö eleve oda valo. Nem pesszimista, depis mulya senki, de nem is törtetö taposo, nem arrogans, irigy, nem is àlmodozo, egyszerüen csak aprankent alakitja jol az életèt, amivel valahogy alapbol jön a siker. Ugy erzem en tudok örülni annak hogy ö igenis halad felfelè mindig aprankent.

2019. okt. 27. 13:51
 17/19 anonim ***** válasza:
32%
Más sikerének örüljön más. Én örülök a sajátomnak.
2019. okt. 27. 14:24
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor, ha tudom, hogy valóban ő tett érte, sokat.
2019. okt. 27. 15:16
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy mondanám, hogy az emberi teljesítménynek szoktam örülni.

De lehet, ez is kb ugyanaz.

Sőt, olyankor azt is mondom, hogy hűha.

De annak tényleg olyannak kell lenni, az, hogy valaki kapott egy diplomát, meg egyéb papírfecnit, marhára hidegen hagy.

2019. okt. 27. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!